Uia Aanvragen Subsidie

Partner search

Voor het uitbreiden van een regionaal, nationaal of Europees netwerk kijken wij eerst binnen ons eigen netwerk welke partners van meerwaarde kunnen zijn voor het op te zetten projectconsortium.

Ook wordt hierbij gebruik gemaakt van de verschillende partner search mogelijkheden die de verschillende subsidieprogramma’s zelf aanbieden.

 

 

Netwerkanalyse (1)

Netwerkanalyse

Wanneer een organisatie haar eigen netwerk(kansen) niet optimaal in beeld heeft, kunnen wij in kaart brengen welke partners in de regio actief zijn. Ook brengen we in kaart welke rol en kennis of ervaring zij kunnen inbrengen binnen het op te zetten projectconsortium.

 

 

 

 

Uitbouw Internationaal Netwerk (1)

Uitbouw internationaal netwerk

Wij ondersteunen bij het uitbreiden van het internationale netwerk, op organisatieniveau. Wij maken hiervoor gebruik van ons eigen uitgebreide internationale netwerk.

Wanneer een organisatie haar eigen netwerk(kansen) niet optimaal in beeld heeft, kunnen wij in kaart brengen welke partners in de regio actief zijn en welke rol en kennis of ervaring zij kunnen inbrengen binnen het op te zetten projectconsortium.