Van overheid en chemie tot aan HighTech MKB en ICT. 
Hier liggen onze expertises. 

Onze adviseurs beschikken over deskundigheid en kennis over uiteenlopende vakgebieden. Onderstaande expertises kennen voor ons geen geheimen.

Publieke sector.jpg

Publieke sector

Het stimuleren van regionale samenwerking, het mobiliseren van passende financiering en subsidies en het implementeren van programma’s en projecten. Profiteer van onze kennis en expertise.

Duurzaamheid.jpg

Energie & Circulair

Energie & Circulair raakt vele sectoren. De energietransitie, een duurzame economie en het omgaan met klimaatveranderingen zijn wereldwijd hot topics.

high-tech.png

Hightech MKB

De impact van de hightech-sector is groot. Immers, in elk product van vandaag de dag zit wel een stukje technologie.

Life.jpg

Life, Sciences & Health

De topsector Life, Sciences & Health draagt bij aan de gezondheid van mens en dier en omvat  medische technologie, (bio)farmacie, gezondheidsinfrastructuur en regeneratieve geneeskunde.

Chemie.jpg

Chemie

Chemie is een topsector die samen met andere topsectoren werkt aan grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, voeding, energie, transport en klimaat.

biobased economy.jpg

Biobased Economie

Biobased economie gaat over de overgang van een economie die draait op fossiele grondstoffen naar een economie die draait op biomassa als grondstof voor niet-voedsel toepassingen.

ICT.jpg

IT

Nederland behoort tot de wereldtop van digitale economieën. Zowel het Nederlandse bedrijfsleven als de samenleving is volledig mobiel ingericht en aangesloten op het mobiele netwerk.

Logistiek.jpg

Logistiek

Nederland vervult als klein land een belangrijke rol in de wereldeconomie met sterke handelsbetrekkingen met grootmachten als China en de Verenigde Staten.

Onderwijs.jpg

Onderwijs

Sterk onderwijs en het investeren in kennis is belangrijk voor de economie en welvaart in een land. De doelstelling om van Nederland een kennisland te maken vraagt om goede docenten op het alle niveaus.

agri.jpg

Agri & Food

De Topsector Agri & Food heeft de ambitie wereldleider te zijn in succesvolle oplossingen voor mondiale uitdagingen op gebied van landbouw en voeding.

internationalisering.jpg

Internationalisering

Heeft je bedrijf of organisatie internationale ambities? Zijn er bijvoorbeeld plannen voor het toetreden op een buitenlandse markt of samenwerken met internationale partners?

Financieringen-header.jpg

Financieringen

Vind subsidies die jouw innovaties en start-ups verder helpen. De (semi) overheid is naast subsidieverstrekker, ook financier van het MKB.

naar boven

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij