Ontdek onze digitale diensten

Het verduurzamen van een gebouw, het ontwikkelen van een innovatief product of een maatschappelijk project uitvoeren vraagt om een investering. Voor deze investeringen zijn duizenden regionale, nationale en Europese subsidies beschikbaar. Je moet dan wel weten welke subsidies beschikbaar zijn, wat de voorwaarden zijn en welke deadlines er zijn. Op het moment dat je een klein overzichtelijk project hebt kun je gericht zoeken en informatie vinden. Op het moment dat het groter wordt of wanneer je meerdere projecten hebt lopen wordt het vaak complexer. Je wilt op dat moment overzicht, geen subsidiemogelijkheden missen en geen fouten maken met het risico dat je ontvangen subsidie moet terugbetalen. 

Het kan ook zijn dat je subsidieverstrekker bent, ook dat vraagt om goede administratie en inzichten. Wie vraagt wat aan, voldoet diegene aan de voorwaarden en wat zijn deadlines, zodat ook jij goed kan borgen dat de verleende subsidies terecht en correct zijn.

Kortom je hebt inzicht nodig in welke subsidies er zijn, wat de voorwaarden en deadlines zijn en wilt een goede administratie die makkelijk en overzichtelijk werkt of je nu subsidies ontvangt of uitgeeft. Om je hierbij te helpen hebben we naast onze consultancy een pakket aan digitale diensten ontwikkeld. Voor het vinden van subsidies hebben we de subsidiedatabase. Heb je een subsidie aangevraagd dan kan het SubsidieVolgSysteem-IN je helpen met de administratie. Voor het bijhouden van alle uitgaande subsidies hebben we het SubsidieVolgSysteem-UIT, om overzicht te houden. Er is ook een digitaal loket beschikbaar waar je als subsidieverstrekker inzicht kan geven welke subsidies je verstrekt. 

Wil je meer weten over onze digitale diensten, het zelf uitproberen, of samen met collega’s bekijken of dit voor jullie de oplossing is? Dat kan! Wij leggen het je graag uit of laten het jezelf ervaren. Dit doen wij door het geven van vrijblijvende demo’s (online of op locatie) of het geven van een gratis proefabonnement.

Ontdek onze digitale diensten

Subsidiedatabase

Met de subsidiedatabase kun je zelf op zoek naar welke subsidieregeling het beste bij je past.

SVS-UIT

SVS-UIT ondersteunt aanvragers en behandelaren en voorziet ze in een aanvraag- en behandelingsportaal.

SVS-IN

SVS-IN geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte en lopende subsidies binnen jouw organisatie.

Subsidieloketten

Biedt inwoners, stichtingen, ondernemers en leden toegang tot het laatste subsidienieuws en actuele subsidieregelingen.

Ons team staat voor je klaar