Klanten voor wie wij met succes subsidies hebben aangevraagd.

Ontdek hoe onze klanten hun grenzen hebben verlegd en hoe subsidies daarbij een rol hebben gespeeld.

Wij werken voor honderden uiteenlopende organisaties. Laat je inspireren door de voorbeelden uit de praktijk. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd voor wie wij nog meer werken in jouw segment, neem dan contact met ons op.

herbert-berkhout-ceo-soundenergy.jpg

SoundEnergy

Op zoek naar financieringen om groei te realiseren, bleek aankloppen bij banken zinloos en risicovol. Met subsidies werd de stap alsnog mogelijk gemaakt. 

Man and smiling woman discuss.jpg

Europastry

De duurzaamste bakkerij worden brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Met Vindsubsidies werd de zorg voor het subsidieproces uit handen genomen met als resultaat een miljoeneninvestering.

Information-Technology.jpg

Nerds & Company

Nerds & Company is een jong bedrijf met zeer vernieuwende ideeën en projecten. Het softwarebedrijf combineert techniek en creativiteit en werkt voor grote opdrachtgevers zoals Asito en Vredestein. 

ekro.jpg (1)

Ekro, VanDrieGroep

Ekro, VanDrieGroep koos voor de vernieuwbouw van een duurzame slachterij voor energievriendelijke en duurzame bouwmaterialen en machines.

gasvrij-purmerend-header.png

Gemeente Purmerend

De Gemeente Purmerend heeft de ambitie om in 2035 aardgasvrij te zijn. Om dit doel te bereiken, is Purmerend het project ‘Gasvrij Purmerend 100%’ gestart. Het project is beloond met een rijksbijdrage van € 6,9 miljoen euro.

Bijenkorf-web.jpg.png

GUTS Installatietechniek

GUTS Installatietechniek levert integrale oplossingen op het gebied van gebouwgebonden installaties voor onder meer retail, horeca en utiliteit. GUTS en Vindsubsidies werken samen voor klanten van GUTS, zoals De Bijenkorf.

referentie-zone-college.jpg

Zone College

Het Zone College kampt net als meer agrarische opleidingen met een teruglopend aantal studenten. Samen met verschillende partners voert Zone College een project gestart om haar onderwijs een boost te geven en de kloof met de arbeidsmarkt te dichten. Het project heeft ruim € 1 miljoen ontvangen vanuit het RIF. 

Ook deze klanten gingen je voor

naar boven

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij