Vindsubsidies Enschede Mistral

Wij verbinden innovatieve organisaties met subsidies en financieringen. Zo helpen wij grenzen te verleggen.

Bij Vindsubsidies geloven wij erin dat vooruitgang een kans verdient omdat innovaties grenzen verleggen. Wij leven in een wereld waarin eigenlijk niets meer onmogelijk is. Waarin ambitieuze plannen worden omgezet in realiteit. Daar dragen wij van Vindsubsidies graag aan bij. Het vormt onze drijfveer om vandaag mee te werken aan de wereld van morgen.

Oplossingen voor iedere fase in het subsidieproces

Onze ruime ervaring als pionier in de wereld van subsidies delen wij graag met onze klanten. Het heeft ervoor gezorgd dat wij voor het zoeken, aanvragen en administreren van subsidies diverse diensten en producten hebben ontwikkeld, die allen op eigen wijze het proces voor jou als organisatie vergemakkelijken. Hierbij combineren wij jarenlange ervaring met het strategisch inzetten van data en benutten van online technieken. Zo zorgen we er ook voor dat het subsidielandschap zich blijft innoveren!

Duurzaamheid Werk Vindsubsidies

Voor organisaties het onmogelijke mogelijk maken. Daar geloven wij in.

Wij zijn nuchter en toegewijd, maar hebben tegelijkertijd grenzeloze ambities.

Om die ambities waar te maken werken we samen met jouw organisatie aan groei. Net zoals wij met tal van andere organisaties werken aan het versnellen van projecten en het waarmaken van ambities. Op het gebied van innovatie, duurzaamheid, internationalisering en samenwerking.

We werken met mkb-bedrijven, multinationals, gemeenten, provincies, onderwijsinstellingen. We zetten ons in voor projecten op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, waar ons innovatiehart sneller van gaat kloppen.

Meer dan 100 specialisten zetten zich dagelijks in om de kloof tussen subsidies en organisaties te verkleinen. Om ervoor te zorgen dat innovaties worden ingezet, zoals ze zijn bedoeld. 

Onze kernwaarden helpen ons grenzen verleggen

Als snelgroeiend bedrijf is het van belang de cultuur binnen onze organisatie te waarborgen. Het verbindt onze medewerkers en zorgt ervoor dat waarom we dingen doen, altijd duidelijk is. Zo blijven we nuchter en behouden we onze ambitie om grenzen te verleggen.

Cursor Hand 1

Down to earth

Wij hanteren een nuchtere mentaliteit. Wij geloven in zeggen wat je doet en doen wat je zegt, eerlijk zaken doen. Wij gaan op een gelijkwaardige en respectvolle manier met elkaar om.

Check Badge Alternate

Empowered

Wij hebben de vrijheid en flexibiliteit om verantwoordelijkheid te nemen betreffende de werkzaamheden, die wij uitvoeren en ons energie geven. Wij helpen onze klanten zich te ontwikkelen en te groeien door ze te voorzien van de noodzakelijke kennis en kunde die zij kunnen inzetten om hun innovatieve projecten te realiseren.

Human Resources Businessman

Commitment to excellence

De expertise en specialistische kennis van onze teams zijn ons grootste goed. Wij zijn vastbesloten het beste uit onszelf te halen en te streven naar kwaliteit en uitmuntendheid in alles wat wij doen, voor onszelf en onze klanten.

Business Climb Top

Pushing boundaries

Wij verleggen onze grenzen en streven ernaar om onszelf elke dag te verbeteren op persoonlijk, professioneel en organisatorisch niveau. Wij helpen organisaties te innoveren en hun grenzen te verleggen, zodat zij meer voor zichzelf en de samenleving kunnen betekenen.

Werken Bij Vindsubsidies

Op zoek naar een nieuwe uitdaging

Wij zoeken altijd nieuwe grensverleggers. Durf jij grenzen te verleggen? En wil jij organisaties vooruithelpen? Dan zijn wij mogelijk een goede match!

Vindsubsidies biedt jou de kans je grenzen te verleggen. Iedere dag werk je aan de innovatieve projecten van uiteenlopende klanten.

Zo werk je vandaag aan de wereld van morgen.

Check Double 1

25+ jaar ervaring

De wereld van subsidies kent na 25 jaar voor ons geen geheimen meer

Check Badge Alternate

Actief in heel Nederland

Ook wij hebben onze grenzen verlegd. Waar we ooit ons bedrijf startte in Goor hebben wij nu locaties in Amsterdam, Breda, Deventer, Enschede, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Venlo, St. Ingbert (DUI) en Berlijn (DUI).

Conversation Chat 1

190+ specialisten

Met meer dan 190 specialisten maak je gebruik van uiteenlopende expertises

School Test Results

20.000+ beschikte WBSO-aanvragen

En dat voor meer dan 2.500 organisaties

Digitaal Beeldmerk Erkend Stagebedrijf Hbo Wo

Erkend leerbedrijf

Vindsubsidies is door onafhankelijk orgaan Stichting ELBHO erkent als stagebedrijf voor opleidingen op het gebied van een Associate Degree, Bachelor en Master in het hbo/wo. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd van (afstudeer)stages in het hoger onderwijs bij Vindsubsidies. Gedurende de kwalitatieve meting heeft Vindsubsidies voldaan aan onder andere grote van de organisatie, aantal stagebegeleiders, aantal stageplaatsen en faciliteiten.

Neem vrijblijvend contact op

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen