Subsidies Adviesbureau Vindsubsidies

Subsidie aanvragen door Vindsubsidies

Wij helpen je grenzen te verleggen Voor onze medewerkers is het subsidielandschap gesneden koek. Hierdoor hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden en bespaar je een hoop tijd. Om je goed op weg te helpen, vragen wij je om onderstaand contactformulier in te vullen. Eén van onze medewerkers belt je dan binnen enkele minuten om samen met jou direct het startpunt én de stip op de horizon te bepalen.

Ervaring

Wij schrijven al meer dan dertig jaar aanvragen voor subsidies en fiscale regelingen, op elk niveau: van regionaal tot Europees, en voor elk type organisatie, bedrijf, project of investering. We weten hoe je een kansrijke aanvraag schrijft, aan welke regels je moet voldoen en zorgen ervoor dat je de aanvraag op tijd en compleet indient. Ook checken we of je misschien meerdere aanvragen voor hetzelfde project kunt indienen. En moet je de aanvraag indienen in een andere taal, bijvoorbeeld voor een Europese subsidie? Geen probleem, ook dit kunnen we voor je regelen!

Samenwerking

Investeren en projecten uitvoeren doe je vaak niet alleen. Wanneer er samenwerkingspartners in het spel zijn, spelen deze ook een rol bij het aanvragen van subsidie. Het opzetten en juridisch vastleggen van samenwerkingsverbanden kunnen wij begeleiden. Zo is het consortium gevormd op het moment van aanvragen en staat deze op papier, inclusief de gemaakte afspraken. Dit verhoogt de kans op succes van je project en het binnenhalen van de subsidie!

Anderen bekeken ook:

MG 5578
Ondernemers
Overheid
Onderwijs
Onderzoek

Screening

Altijd alle subsidies en fiscale regelingen op een rij, zodat je geen externe financiering misloopt.