Vindsubsidies steunt duurzaamheid. Jij toch ook?

Wij stimuleren organisaties om duurzaam te ondernemen. We ondersteunen met subsidies die duurzame investeringen aantrekkelijk maken. Vindsubsidies onderneemt zelf ook maatschappelijk verantwoord. Denk hierbij aan elektrisch rijden, donaties, sponsoring, de handen uit de mouwen steken en duurzaamheid onder de aandacht te brengen.

Duurzaamheid Werk Vindsubsidies

Onze visie op MVO

Dagelijks zetten wij ons in om grenzen te verleggen. Ook op het gebied van duurzaamheid ten goede van mens en milieu. Sinds de oprichting hebben wij daarom MVO hoog in het vaandel staan. Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu zeer serieus.

Onze kundige werknemers zijn onze belangrijkste activa

En daarom zorgen wij goed voor onze medewerkers. Wij geloven dat wij alleen succesvol kunnen zijn als zij met plezier naar het werk gaan en het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom bieden wij zoveel mogelijk handvatten om dit mogelijk te maken. Denk aan extra scholing en opleiding, flexibel werken en, indien nodig, aangepaste werkplekken. Ook stimuleren we externe evenementen waaraan onze medewerkers deelnemen, en die bijdragen aan een gezonder en fitter leven. Zoals sportevenementen.

 

Goede Doelen Sponsorloop

Maar ook voor onze omgeving

Wij ondersteunen particuliere, sportieve en zakelijke projecten, met of zonder tegenprestatie, daar waar die projecten een positieve invloed hebben op mens en zijn omgeving.

Onze voorkeur gaat daarbij uit naar projecten in de omgeving van onze kantoren, zodat we iets terug doen voor de regionale samenleving.

Voorbeelden zijn:

  • Voedselbanken
  • Sponsorlopen Leo Club
  • Theater Kamak 
  • Participant Stichting KIEMT 
  • Partner Green Business Club Twente
  • Donaties aan goede doelen

 

Werknemers Vind Subsidies

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Vindsubsidies heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo ondernemen wij zelf op een zo'n duurzaam mogelijke manier. Wij richten onze kantoren in met duurzame materialen en gaan samen met onze medewerkers verspilling tegen, van materialen, maar ook van water en energie.

Onze klanten helpen we met het vinden en benutten van subsidies en fiscale regelingen voor duurzame investeringen en het opwekken van duurzame energie. We brengen deze thema's voortdurend onder de aandacht en stimuleren zo ondernemers en organisaties hun steentje bij te dragen aan een beter milieu en klimaat. Wij wijzen hen erop hoe zij dit kunnen doen en welke beloning er tegenover staat.

Wij communiceren over de mogelijkheden voor energie- en milieuvriendelijke investeringen en innovaties via digitale kanalen, maar ook wanneer we aanwezig te zijn op belangrijke evenementen, beurzen en bijeenkomsten. 

Vindsubsidies Internationaal Bedrijf

Over de grenzen heen

En als internationaal bedrijf richten wij ons niet alleen op Nederland. Ook projecten en bedrijven in het buitenland hebben onze aandacht.

Wij zijn betrokken bij diverse maatschappelijke projecten die in andere Europese landen bijdragen aan een betere samenleving en klimaat.

Daarbij stimuleren wij samenwerking over de grenzen heen, tussen bedrijven, maar ook samen met publieke organisaties en kennisinstellingen.