Nieuw design subsidiedatabase

Onlangs kondigden we het nieuwe design van de subsidiedatabase al aan middels een sneak peek via onze social media, maar nu is het nieuwe design dan ook echt live gegaan waarmee de grootste subsidiedatabase van Europa een nieuwe look & feel kent!

Met het nieuwe design wordt het overzichtelijker om subsidieregelingen te lezen, nieuws te lezen en te zien welke filters er toegepast worden! Dit komt doordat we ervoor gekozen hebben meer gebruik te maken van onze kleurstelling en het kunnen inklappen van de filters.

De gewijzigde weergave van de filters is ook terug te vinden bij het instellen van je profiel. Om een profiel in te stellen hoeven er nu enkel nog maar drie stappen doorlopen te worden. Binnen het profiel is nu alles met betrekking tot je persoonlijke instellingen terug te vinden.

De kenmerken van subsidieregelingen zijn voortaan beter herkenbaar en het is nu ook mogelijk om je te abonneren op alerts met betrekking tot een regeling waar je interesse in hebt. Ook bij het lezen van nieuwsberichten is nu de 'houd me op de hoogte' knop terug te vinden. Tevens hebben we de functies voor het opslaan en delen van nieuwsberichten toegevoegd.

Als laatste hebben we ook een wijziging aangebracht in het totaaloverzicht wat vanaf heden te vinden is onder “Mijn Dashboard”. Dit dashboard biedt informatie over de nieuwste regelingen, het laatste nieuws, aankomende deadlines en je opgeslagen items.

Met de update gaan wij ervanuit dat er nog effectiever en beter gebruik gemaakt kan worden van alle waardevolle informatie die de subsidiedatabase te bieden heeft. Wil je ook het nieuwe gemak ervaren? En alle ins- en outs op subsidiegebied weten? Neem dan een proefabonnement en maak 7 dagen gratis gebruik van de subsidiedatabase!

Simple Elegant Neutral Laptop Mockup Facebook Post For Bloggers And Coaches
Gepubliceerd op 01-06-2023