Upgrade subsidieloketten

In het kader van onze voortdurende inspanningen om onze digitale diensten te vernieuwen en te optimaliseren, zijn we trots om aan te kondigen dat het design van onze subsidieloketten is geüpgraded. De eerste subsidieloketten zijn inmiddels overgegaan naar het nieuwe design, dat ook extra functionaliteiten biedt. De eerste reacties van inwoners, stichtingen en verenigingen bij de gemeente Raalte en samenwerkingsorganisatie Noaberkracht op deze vernieuwing zijn positief.

In de komende periode zullen alle loketten worden voorzien van het nieuwe design. Dit zal uiteraard vormgegeven worden in de huisstijl en in samenspraak met de betrokken organisaties. Het nieuwe design is specifiek ingericht op het gewenste zoekgedrag van de gebruikers. Vanaf het eerste moment wordt er direct gefilterd op het gewenste thema, waardoor gebruikers sneller en efficiënter de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Daarnaast is het nu ook makkelijker om subsidieregelingen en nieuwsberichten met anderen te delen. Dit maakt het voor onze gebruikers eenvoudiger om relevante informatie te verspreiden binnen hun netwerk.

Vanaf het najaar zullen we ook een informatieve nieuwsbrief gaan versturen naar de gebruikers van de loketten. Deze nieuwsbrief zal gespecificeerd zijn op thema, zodat gebruikers alleen de informatie ontvangen die voor hen relevant is.

We zijn enthousiast over deze ontwikkelingen en kijken ernaar uit om onze digitale dienstverlening verder te verbeteren en te optimaliseren. We blijven ons inzetten om onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden.

Upgrade Subsidieloketten
Published on 25-09-2023