Vind subsidies en financieringen die jouw innovaties en start-ups verder helpen.

De (semi) overheid is naast subsidieverstrekker, ook financier van het MKB.

Bij Vindsubsidies kijken we verder dan naar subsidies alleen. Want, subsidies voor innovaties en start-ups zijn onderdeel van een groter geheel, namelijk de financieringsmix. Zo kijken wij naast subsidies ook of co-financiering mogelijk dan wel noodzakelijk is.

Integrale aanpak

Voor je innovatie, start-up of scale-up kijken we dus verder dan enkel subsidies. Wij zien het als onze taak om je volledig te ondersteunen en doen dat met een integrale aanpak gebaseerd op de specifieke situatie. Zo zijn we ook een stevige gesprekspartner op het gebied van strategieontwikkeling en financiële vraagstukken voor het gehele bedrijf.

Alternatieve financieringsoplossingen

De (semi) overheid is naast subsidieverstrekker, ook financier van het MKB. Daar waar banken en investeerders nog even afhaken, biedt de overheid een uitkomst. En mocht deze (semi) overheid niet een passend financieringsinstrument hebben, dan kennen wij de routes bij zowel de traditionele (bancaire) kanalen als de alternatieve financieringsoplossingen, waaronder investeerders, fin-tech, objectfinanciering en crowdfunding. Voor jouw financieringsvraagstuk ontwerpen wij de optimale financieringsmix.

Een financieringsaanvraag is anders dan een subsidieaanvraag

De financier kijkt immers naar de onderneming als geheel, niet enkel naar het project. Dat vraagt om gedegen bedrijfskundige- en financiële kennis. Vindsubsidies heeft senior financieringsspecialisten met uitgebreide corporate finance ervaring in huis. Zoek je een stevig gesprek over de financiële- en strategische toekomst van jouw onderneming? Dan ben je bij ons op het juiste adres voor een verhelderend inzicht.

Meer weten?

Vul onderstaand onderstaand formulier in en je wordt direct verder geholpen door een van onze specialisten op het gebied van financieringen.


 

financiering mkb

Consultant Matthijs Jansen helpt je bij het vinden van subsidies én financieringen

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij