Marvin Chirino A

Team Publiek Zuid

Team Publiek Zuid bestaat uit een team van 7 ervaren consultants die werkzaamheden uitvoeren voor gemeenten, woningcorporaties, onderwijs-, zorg- en culturele instellingen. Vanuit deze rol helpen we publieke organisaties bij het professionaliseren van het subsidieverwervingsproces. Wij kennen de weg in subsidieland, zowel provinciaal, landelijk als Europees. Wij bieden een complete subsidiedienstverlening en begeleiden subsidietrajecten van begin tot eind. Wij inventariseren subsidiekansen, ondersteunen bij het aanvragen van subsidies aan en verzorgen de administratieve ondersteuning bij de tussentijdse en eindverantwoording van een aanvraag.

Team Publiek Zuid ondersteunt opdrachtgevers bij het gehele subsidieproces door:

  • Screening: compleet overzicht van alle subsidiemogelijkheden voor de programma’s.
  • Coördinatie en kwartiermaker: subsidieverwerving stimuleren en coördineren met structureel subsidieadvies binnen bijvoorbeeld gemeenten.
  • Consultancy: vertalen van beleid naar een concrete aanvraag.
  • Project- en programmamanagement: proces- en financieel management van subsidietrajecten, opzetten van consortia, voeren van een projectadministratie en samenstellen van controledossiers.
  • Trainingen en workshops: starten met subsidies, schrijf een effectieve subsidieaanvraag, effectief Europese subsidies werven.

Onze consultants enthousiasmeren medewerkers door een proactieve en toegankelijke houding, kennisoverdracht en praktische advisering. Aanjagen, verbinden, visie, durf en doorzettingsvermogen zijn hierbij sleutelwoorden. Structureel aandacht blijven houden op subsidieverwervingsproces binnen de organisatie staat hierbij centraal.

Een team van specialisten staat voor je klaar

Diensten team Publiek Zuid

MG 5578
Ondernemers
Overheid
Onderwijs
Onderzoek

Screening

Altijd alle subsidies en fiscale regelingen op een rij, zodat je geen externe financiering misloopt.

MG 5619
Overheid
Onderwijs
Ondernemers
Onderzoek

Subsidies aanvragen

Zelf aanvragen of je aanvraag laten schrijven? Wij helpen je verder.

MG 6912
Overheid
Onderwijs
Ondernemers
Onderzoek

Projectmanagement

Voor een optimaal projectbeheer en strenge deadlinebewaking zorgen wij dat er niks kan misgaan.