Logo Rijnijssel

Arbeidsontwikkeltraject Ieder Talent Telt

Het project Ieder Talent Telt is een samenwerking tussen Regionaal Opleidingscentrum Rijn IJssel, het arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor, Helicon, het regionale bedrijfsleven en UWV, WSP, Centrum Activerend Werk en het Leerwerkloket. Het arbeidsontwikkeltraject zet zich in voor de positie van studenten in een entreeopleiding, de professionalisering van docenten en een leven lang ontwikkelen.

De focus ligt op 23-plussers. ‘Ieder Talent Telt’ heeft als centrale doelstelling: Het opzetten van een arbeidsontwikkeltraject dat leidt tot een gepersonaliseerde en flexibele entreeopleiding waarin kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt op basis van de vraag van werkgevers begeleid en ondersteund worden bij de voorbereiding op hun duurzame (her)intrede op de arbeidsmarkt.

Human Capital Agenda Programma

Binnen een jaar tijd naar startkwalificatie

Het project richt zich in eerste instantie op gemeente Arnhem en op entreeopleidingen van Rijn IJssel. Tijdens het project wordt ook opschaling naar andere gemeenten van de arbeidsmarktregio, andere entreeopleidingen en mbo-niveau 2 opleidingen onderzocht.

Het traject bereidt deelnemers in een jaar tijd voor op een startkwalificatie – in de vorm van een diploma of praktijkverklaring – en een duurzame arbeidsplaats bij regionale werkgevers of op de doorstroming naar een mbo niveau 2 opleiding.  

 

 

Presenteren Screening Subsidies

Rol van Vindsubsidies

Consortium

Vindsubsidies heeft het consortium begeleidt bij het opzetten, schrijven en indienen van de RIF-aanvraag. Het project is beloond met een aanzienlijke subsidie. De onderwijsconsultants van Vindsubsidies ondersteunen de komende jaren bij de projectadministratie en de financiële verantwoording. 

 

 

Expertises & Regelingen

Onderwijs Arbeidsmarkt Subsidies
Onderwijs

Onderwijs & Arbeidsmarkt

Vind subsidies voor aansluiten van onderwijs en scholing van personeel.

Regionaal Investeringsfonds MBO
Onderwijs

Regionaal Investeringsfonds MBO

Voor goede aansluiting tussen beroepsonderwijs en de arbeidsmarkt.

In de voetsporen van ROC Rijn IJssel treden?

Wij ondersteunen organisaties bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. 

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen