Zevende call voor Internationale O&O-projecten

De zevende call van het Eurostars-programma, een initiatief dat Europees ondernemerschap bevordert door de ondersteuning van internationale onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten (O&O) geleid door innovatieve mkb-bedrijven. Deze kans biedt een uitstekende gelegenheid om je grensoverschrijdende projecten te realiseren en je innovatieve ideeën naar een hoger niveau te tillen.

Het Eurostars-programma staat open voor mkb-bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren en die grensoverschrijdende O&O-projecten willen ondernemen. Het is bedoeld om de samenwerking tussen bedrijven in verschillende landen te stimuleren en de ontwikkeling van baanbrekende technologieën te bevorderen. Als jouw bedrijf werkt aan innovatieve oplossingen en deelneemt aan internationale O&O-projecten, is deze subsidieoproep een unieke kans om je ambities waar te maken.

De hoogte van de subsidie varieert afhankelijk van de aard en de omvang van het project, maar Eurostars biedt aanzienlijke financiële ondersteuning aan deelnemende bedrijven. De zevende call van het Eurostars-programma is geopend van 12 juli 2024 tot en met 12 september 2024.

Gepubliceerd op 22-02-2024