WBSO-vragenbrief ontvangen? Wij helpen u met gratis quickscan!

meeting.jpg (2)

WBSO-vragenbrief ontvangen? Wij helpen u met gratis quickscan!

Tot en met 30 november 2017 konden er WBSO-aanvragen worden ingediend voor innovatieprojecten die vanaf 1 januari 2018 van start zijn gegaan.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is op dit moment druk bezig met de behandeling van deze aanvragen. Wellicht dat u in het kader van deze behandeling een vragenbrief heeft gekregen (of nog krijgt) waarin u verzocht wordt aanvullende informatie te geven over uw project. Met deze extra informatie kan RVO vervolgens beter beslissen over het al dan niet toekennen van uw aanvraag.

De kans op het krijgen van zo'n vragenbrief lijkt overigens steeds iets groter te worden, omdat RVO kritischer dan voorheen kijkt naar zaken als de technische nieuwheid van een project en de rol en werkzaamheden van samenwerkingspartners (bijvoorbeeld zusterbedrijven).

Quikscan of volledige ondersteuning
Krijgt u een vragenbrief dan is het uiteraard zaak deze zo goed mogelijk te beantwoorden om de kans op eventuele afwijzing van uw aanvraag zo klein mogelijk te maken. Vindsubsidies helpt u hier graag bij! Bijvoorbeeld door middel van een gratis quickscan waarbij onze ervaren consultants u advies geven. Een andere mogelijkheid betreft volledige ondersteuning waarbij wij de gehele vragenbrief voor u beantwoorden.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw opties met betrekking tot vragenbrieven met ons door te nemen.

Meer uit de WBSO halen?
Kijk voor meer informatie op onze WBSO pagina.

Gepubliceerd op 17-01-2018