Vindsubsidies ontvangt ISO-9001 certificaat van DEKRA

Vindsubsidies heeft op 15 maart 2023 het certificaat voor ISO-9001 van test- en certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen. Dit geeft aan dat Vindsubsidies voldoet aan de eisen van NEN-EN-ISO 9001:2015 (NL).

ISO-9001 certificering is een norm m.b.t. het kwaliteitssysteem dat door een organisatie wordt gehanteerd. De ISO-9001 norm is ontworpen om organisaties te helpen hun bedrijfsprocessen te verbeteren en hun klanttevredenheid te verhogen. ISO-9001 ziet er op toe dat een organisatie haar processen beheerst, de risico’s controleert en daarmee een bepaalde kwaliteit levert aan haar opdrachtgevers.

ISO-9001 voor Vindsubsidies

Vindsubsidies is verheugd om deze certificering te ontvangen, aangezien het een bevestiging is van het belang dat ze stellen in de kwaliteit van de dienstverlening en het vooropstellen van de klanttevredenheid. ISO-9001 heeft Vindsubsidies bovendien nog meer inzicht gegeven in werkprocessen en de daarbij behorende risico’s. Door de risico’s in kaart te brengen kan zij kritieke punten monitoren en verbeteren en blijven werken aan het verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem en het voldoen aan de behoeften van de klanten

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. Het door DEKRA afgegeven certificaat toont aan dat de werkprocessen van Vindsubsidies voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

Voor meer informatie kan je mailen naar marketing@vindsubsidies.nl

Dekra Iso
Gepubliceerd op 23-03-2023