Vindsubsidies behoort voor de zesde keer op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

afbeelding fd gazellen

Fullservice subsidieadviesbureau Vindsubsidies heeft voor het zesde opeenvolgende jaar de FD Gazellen Award gewonnen en behoort daarmee opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.  

Directeur Henk Heerink is trots op de toekenning en op zijn medewerkers. ,,We werken bij Vindsubsidies met talentvolle medewerkers die samen met onze klanten excelleren op tal van vakgebieden. Zij dragen daarmee dagelijks bij aan de groei en vooruitgang van onze klanten en daarmee ook aan de groei van onze organisatie. Deze award bevestigt dat we het juiste pad bewandelen en is een mooie beloning, vooral na het zware Coronajaar.´´ Heerink licht toe: ,,Het is ons het afgelopen jaar toch weer gelukt, met alle beperkingen die de pandemie met zich mee heeft gebracht, om onze klantenkring te laten groeien. En om meer bedrijven, overheden en kennisorganisaties kennis te laten maken met de excellente en fullservice subsidiedienstverlening van Vindsubsidies.´´ 

Dat Vindsubsidies nu voor de zesde keer de award in de wacht sleept, is een prachtig compliment, aldus Heerink. ,,Dat zegt toch wel iets. Het onderstreept onze constante groei en stabiele positie in de markt.´´ 

FD Gazellen 2021 

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. 

Vindsubsidies verstevigde recentelijk nog haar marktpositie als toonaangevend fullservice subsidieadviesbureau door concurrent Boonstoppel Subsidie Advies over te nemen. Onder de vleugels van private equity investeerder SilverTree zal Vindsubsidies blijvend inzetten op verdere groei. 

Gepubliceerd op 27-10-2021