PE-erkenning van NBA voor subsidietrainingen Vindsubsidies

cedeo.jpg (2)

PE-erkenning van NBA voor subsidietrainingen Vindsubsidies

NIEUWS - De subsidietrainingen van Vindsubsidies zijn voor de komende drie jaar gecertificeerd voor Permanente Educatie (PE). Accountants die hun kennis op het gebied van subsidies willen vergroten, kunnen met de trainingen van Vindsubsidies de verplichte PE-punten halen. De toekenning is gedaan door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). De NBA baseert de certificering op de positieve beoordeling van Cedeo, een onafhankelijke keuringsinstantie.

De trainingen van Vindsubsidies richten zich op het uitbreiden van subsidiekennis bij accountants, die deze kennis gebruiken om hun klanten beter te kunnen adviseren. De trainingen gaan onder meer in op het vinden van subsidies voor projecten en investeringen, de aanvraagprocedures en actuele subsidiewetten en regelgeving.

De trainingen scoorden goede beoordelingen op de onderdelen organisatie, accommodatie, uitvoering, cursusmateriaal, het opleidingsprogramma en docent.

Accountants die de subsidietraining van Vindsubsidies het afgelopen jaar hebben gevolgd zijn enthousiast. Zij geven aan hun klanten beter te kunnen adviseren op het gebied van subsidies.

Partnerprogramma
De subsidietrainingen zijn onderdeel van het partnerprogramma. Het partnerprogramma ondersteunt accountants en andere financiële adviseurs met producten en advies zodat zij de subsidievragen van hun klanten beter kunnen beantwoorden. Accountmanager van het partnerprogramma Niels van Mourik: ,,We ervaren tijdens onze bezoeken aan accountantskantoren dat kennis van subsidies hoog op het wensenlijstje staat. Het verbaast me dan ook niet dat steeds meer organisaties deelnemen aan het partnerprogramma, met daarin als basis een abonnement op de subsidiedatabase, subsidietrainingen en ondersteuning van de subsidieprofessionals van Vindsubsidies. Deze ondersteuning gaat zo ver als de deelnemers wensen. Het kan om het beantwoorden van een concrete subsidievraag van een klant gaan, maar ook om support gedurende het complete subsidietraject van aanvraag tot en met de financiële verantwoording.’’

Lees meer over het partnerprogramma en actuele partners op www.vindsubsidiesvooruwklanten.nl.

Bekijk het trainingsaanbod van Vindsubsidies

Gepubliceerd op 09-02-2018