Fullservice subsidieadviesbureau Vindsubsidies wint voor de 7e keer een FD Gazellen Award

1200X675 Linkedin Facebook (1)

Fullservice subsidieadviesbureau Vindsubsidies wint voor de 7e keer de FD Gazellen Award en mag zichzelf nu officieel FD Gazelle 2023 noemen!

Met deze prijs behoort Vindsubsidies opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Constante groei
Deze erkenning is voor Vindsubsidies niet alleen een bewijs van uitzonderlijke prestaties, maar ook van consistente toewijding aan groei. Vindsubsidies is ontzettend trots op het team en hun inzet voor excellence en ontwikkeling.

De toekomst
‘Deze zevende FD Gazellen Award is een mijlpaal die onze toewijding aan groei en vooruitgang in de markt onderstreept.’ Aldus algemeen directeur Henk Heerink. ‘Met het oog op de toekomst blijven wij werken aan nieuwe groeikansen, innovatieve oplossingen en het versterken van onze positie als marktleider.’

‘Ik wil mijn dank uitspreken aan onze gewaardeerde klanten, partners en medewerkers voor hun voortdurende steun en vertrouwen in Vindsubsidies’

FD Gazellen 2023
Voor de twintigste keer organiseert Het Financieele Dagblad op donderdag 23 november 2023 de FD Gazellen Awards, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelgroeiende bedrijven in Nederland. Daarin kwalificeren uitsluitend de bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst.

Gepubliceerd op 19-10-2023