Eerste oproep Crossroads

Vanaf 1 september kunnen MKB-ers uit Zuid-Nederland maximaal € 250.000 subsidie aanvragen voor innovatieprojecten. Die moeten gericht zijn op het ontwikkelen en demonstreren van prototypes die bijdragen aan maatschappelijke doelen.

De verschillende maatschappelijke doelen zijn duurzaam ondernemen, duurzame energie, gezondheid en industrie 4.0. Een belangrijke voorwaarde van de Crossroads regeling is dat er samen gewerkt moet worden met een MKB-er uit Vlaanderen. Daarmee wil men dat er een grensoverschrijdende samenwerking plaatsvindt.

Aanvragen is mogelijk vanaf 1 september tot en met 13 oktober. Na de indien termijn zullen aanvragen beoordeeld en gerangschikt worden. De best scorende aanvragen krijgen een toekenning, welke een subsidiepercentage van 50% van de in aanmerking komende kosten kent. Naar verwachting zullen er in de komende jaren twee indien mogelijkheden per jaar zijn.

Wil je meer informatie of hulp bij het indienen van je aanvraag? Bel naar 088 202 0400 of laat je gegevens achter via de knop hieronder.

Gepubliceerd op 28-05-2023