Voorwaarden MIT Haalbaarheid

Belangrijkste voorwaarden MIT Haalbaarheid:

 

  • Je onderzoekt de economische en/of technische haalbaarheid van een innovatie.

  • Het project past binnen een van de topsectoren: Agri & food, Creatieve industrie, Energie, Life Sciences & Health (LSH),  Logistiek, High Tech Systemen & Materialen (HTSM), Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Water.

 

MIT R&D Samenwerkingsprojecten

Belangrijkste voorwaarden MIT R&D Samenwerkingsprojecten:

  • De looptijd van het project is niet langer dan 2 jaar.
  • Het project is technologisch vernieuwend of kent een nieuwe toepassing.
  • Het project creëert economische waarde voor de deelnemers.
  • Het samenwerkingsverband is van hoge kwaliteit.
  • Het projectresultaat levert een bijdrage aan meerdere sectoren.

Naast deze specifieke voorwaarden van de regeling, gelden ook de regels die voor alle subsidieaanvragen gelden. Je moet zorgen voor een sterke beknopte projectomschrijving, waarin de innovativiteit van de ontwikkeling goed wordt omschreven.

Daarnaast presenteer je een realistische en onderbouwde financiële begroting en zorg je ervoor dat de aanvraag meteen compleet wordt ingediend. Dat houdt in dat je ook alle verplichte stukken zoals onderliggende overeenkomsten, berekeningen, offertes en technische tekeningen hebt verzameld.

MIT Aanvraag Beoordeeld

Hoe wordt mijn MIT aanvraag beoordeeld?

MIT R&D Samenwerkingsprojecten worden op basis van kwaliteit beoordeeld. MIT Haalbaarheidsprojecten worden gerangschikt op volgorde van binnenkomst, dus om kans te maken moet je de aanvraag gelijk 7 april indienen.

 

 

 

 

Subsidies Adviesbureau Vindsubsidies

Hoe kan Vindsubsidies je helpen?

Wij hebben een goede reputatie op het gebied van MIT aanvragen. Onze adviseurs verdiepen zich in het project van jou en eventuele partners en zijn in staat deze om te zetten in een sterke business case voor de aanvraag. We begeleiden je bij het compleet maken van de aanvraag en ondersteunen bij de financiële onderbouwing. Dit alles voegen we samen tot een kansrijke aanvraag.