Horizon 2020 projects

Ben je benieuwd naar projecten die in het verleden Horizon 2020 subsidie hebben ontvangen? Wij vertellen je waar je deze kunt vinden.

Cordis: projectendatabank Horizon 2020

Deze databank bevat projecten en gerelateerde organisaties die door de EU worden gefinancierd in het kader van Horizon 2020. De dataset bevat de openbare informatie over Horizon 2020 projects, inclusief project-ID, projectstatus, financieringsprogramma, onderwerp, projecttitel, project startdatum, einddatum van het project, projectdoelstelling, totale projectkosten, maximale EC-bijdrage (inzet) en deelnemers.

Success projects Horizon 2020 

Op de Horizon website van de Europese Commissie vind je tal van projectverhalen. Ook van de Nederlandse projecten. Het kan nuttig zijn deze eens te bekijken, dat weet je naar wat voor een impactvolle projecten de EC op zoek is.

Horizon 2020 projects van mkb-bedrijven?

Voor verschillende onderdelen van Horizon 2020 vind je op de site van de Europese uitvoeringsinstelling voor het mkb (Executive agency for SME) in de EASME datahub (projecten op een kaart gepind).

Benieuwd naar Horizon 2020 projects, check hier de projects in de database van de EU.

Horizon 2020 projects van Vindsubsidies

Vindsubsidies heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met Europese subsidietrajecten vanuit Horizon 2020. Vraag eens naar onze succesprojecten zoals die vanuit het SME Instrument en Horizon 2020 Fast Track to Innovation.

 

Meer weten over de Horizon 2020 projects?

Vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat een ervaren adviseur op het gebied van Europese subsidies contact opneemt.


horizon2020

Horizon 2020 Consultant Marnix Smit helpt je graag verder

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij