Provincie Overijssel Logo

Mismatch in de Overijsselse regio’s

De arbeidsmarkt van de provincie Overijssel is volop in beweging. Personeelstekorten lopen op, er is een sterke groei van de werkgelegenheid en de krapte blijft toenemen. Tegelijkertijd is er in toenemende mate van een flexibiliserende Overijsselse arbeidsmarkt, waarbij oude banen verdwijnen en nieuwe banen ontstaan.

Deze arbeidsmarktontwikkelingen hebben ertoe geleid er sprake is van een mismatch in de Overijsselse regio’s. Binnen het Human Capital Agenda programma werkt de provincie Overijssel samen met onderwijsinstellingen, ondernemers en  arbeidsmarktregio’s aan oplossingen voor de mismatch op de arbeidsmarkt.   

Presenteren Screening Subsidies

Human Capital Agenda

Het Human Capital Agenda programma van de provincie Overijssel gaat over kiezen, leren en werken in de techniek en over de kennismaking met wetenschap en technologie. Samen met het onderwijs, overheid en ondernemers worden regionale activiteiten georganiseerd om talenten aan te trekken en aan Overijssel te binden.

Daarnaast focust de provincie Overijssel zich op intersectorale mobiliteit, waar het Twents Fonds van Vakmanschap een prachtig voorbeeldproject is. Ten slotte wordt om alle inwoners mee te laten doen, flink geïnvesteerd in de kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt.  

Subsidie Regelingen Gebiedsontwikkeling

De rol van Vindsubsidies

Vindsubsidies levert de programmaleider en een beleidsadviseur en is verantwoordelijk voor de overall coördinatie en voor de uitvoering van het beleid op het gebied van Human Capital en Arbeidsmarkt 2016-2019.

In het programma ‘Iedereen in Overijssel doet mee’ werken wij samen met stakeholders aan het realiseren van de provinciale opgaven en het waarmaken van ambities. Onder het motto van versterken, verbinden en vernieuwen werken wij hard aan arbeidsmarkt waarin iedereen in Overijssel meedoet!   

In de voetsporen van Provincie Overijssel treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen