Logo Gemeente Haarlem

Professionaliseren van de subsidieverwerving

Vindsubsidies is gevraagd door de gemeente Haarlem om de subsidieverwerving binnen de gemeente te professionaliseren. Vindsubsidies fungeert als coördinator van het kennispunt subsidies en geeft sturing aan het interne subsidieverwerkingsproces. 

Ook ondersteunt Vindsubsidies de gemeente Haarlem op het gebied van Europese subsidies. 

Horizon 2020 Projects Mkb Bedrijven

Subsidiecoordinator

De subsidiecoördinator van Vindsubsidies enthousiasmeert Haarlemse collega’s om met subsidies aan de slag te gaan. Ook coacht Vindsubsidies ambtenaren die werkzaam zijn bij dit kennispunt.

In deze functie is een subsidiescreening uitgevoerd op de programma’s en is het MT, DT en bestuur geadviseerd over de Haarlemse subsidiestrategie voor de komende jaren.

Presentatie Eu Wise Organisatieleiders

EU WISE

De gemeente Haarlem is samen met Vindsubsidies voortvarend aan de slag gegaan met de voorbereidingen op de nieuwe Europese subsidieperiode 2021-2027. Betrokken beleidsadviseurs, projectmanagers, projectleiders worden geïnformeerd over de verschillende EU-programma’s.

Op basis van deze programma’s wordt bekeken welke (grootschalige) projecten Haarlem in de komende jaren wil realiseren. Er komt een groslijst van projecten. Deze lijst wordt uiteindelijk gekoppeld aan de programmalijnen binnen Haarlem.

Om daarmee tijdig te kunnen voorsorteren op het nieuwe Europese financieringslandschap (bij welke EU-subsidie sluit het project en programma het beste aan).

Betrokken expertises

Internationaliseringexpertisesubsidies
Entrepreneurs
Government

European funding

Look for cooperation beyond national borders. Find out what's involved.

In de voetsporen van Gemeente Haarlem treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen