Stage of afstuderen?

vacature4-1.png (1)

Stage of afstuderen?

Stage of afstuderen?

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Wij vinden dat vooruitgang een kans verdient en helpen ondernemers graag grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met de ambities en doelen van hun bedrijf.

Stage lopen
Stages zijn bij ons mogelijk op elke afdeling. Doe je een commerciële opleiding? Dan is een stage op onze afdeling Sales of Marketing misschien iets voor jou. Volg je een bestuurskundige of technische studie en lijkt het je wat om organisaties en ondernemers verder te helpen met hun plannen en projecten? Dan stellen wij een stage binnen ons team van consultants voor. En ook journalistieke stagiaires zijn welkom bij ons. Wij produceren veel nieuws over subsidies, innovatie, van ministeries en over succesvolle gesubsidieerde projecten. 
Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend ontvangen stagiaires een stagevergoeding.

Afstuderen
Wil je een afstudeeronderzoek doen op het gebied van overheidsfinanciering, innovatie in het bedrijfsleven, marketing of consultancy? Of heb je wellicht een ander onderzoek of afstudeeropdracht waarvan jij denkt dat die matcht met onze business? Kom eens langs voor een gesprek, dan kijken we samen of je idee past.

Werkervaringsplekken & traineeships
Werkervaring opdoen of een traineeship volgen? Dan kan natuurlijk ook!

Wie zijn wij?
Vindsubsidies is een groot onafhankelijk adviesbureau dat een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van subsidies, waaronder de grootste subsidiedatabase in Europa, consultancy en een uniek online platform voor het managen van subsidieprojecten.

Gepubliceerd op 10-01-2017