Roc Nijmegen

Ondersteuning bij projectmanagement en financiële verantwoording

ROC Nijmegen is penvoerder van het project KION Early Innovation Center dat is beloond met een subsidie vanuit het Regionaal Investeringsfonds MBO (RIF), met een subsidie van meer dan acht ton. Vindsubsidies voert voor ROC diverse subsidiewerkzaamheden uit en heeft ook voor dit project de subsidie aangevraagd. Vindsubsidies ondersteunt het project de komende jaren met het projectmanagement en de financiële verantwoording. 

Albert Zeggelaar is onderwijsdirecteur Zorg, Welzijn en Sport bij ROC Nijmegen, en vertelt over de ondersteuning van Vindsubsidies bij dit project en andere subsidiewerkzaamheden die Vindsubsidies voor deze onderwijsorganisatie verricht. 

Expertises & Regelingen

Onderwijs Arbeidsmarkt Subsidies
Education

Education & Labor market

Find grants for connecting education and training of staff.

Regionaal Investeringsfonds MBO
Education

RIF: Regional investment fund MBO scheme

For a good connection between vocational education and the labor market.

In de voetsporen van ROC Nijmegen treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen