Auke Ten Bokum

Over Vindsubsidies

Vindsubsidies, onderdeel van Ignite Group, is een team dat bestaat uit verschillende specialisten op het gebied van subsidies op alle niveaus. Het team beheert, ontwikkelt en verkoopt de verschillende digitale diensten die wij te bieden hebben voor onze klanten. Denk hierbij aan Europa’s grootste en meest complete database van subsidies. Met de subsidiedatabase bieden wij onze klanten dagelijks het meest recente subsidienieuws wat onze researchers kunnen vinden. Zo missen onze klanten niks meer in de wereld van subsidies. Met ons unieke, gebruiksvriendelijke en webbased subsidiemanagement portal (SVS-IN), krijgen organisaties grip op het totale proces voor alle inkomende subsidies.

Voor gemeenten en andere subsidievertrekkende-organisaties hebben we een SubsidieVolgSysteem-UIT ontwikkeld. Dit systeem implementeren onze implementatiemanagers bij gemeenten. Dit betekent dat de stichtingen en verenigingen in die gemeenten subsidies kunnen aanvragen via ons systeem. We maken het proces hiermee eenvoudig en begrijpelijk, zo zorgen we dat de subsidie-euro’s op de juiste plek terecht komen. Voor deze organisaties bieden we daarnaast een loketten-dienst aan. Oftewel; we bundelen alle relevante subsidie informatie voor een bepaalde gemeente en presenteren dit als één geheel op hun website voor aanvragers.

Wij kijken we dan ook voortdurend naar hoe we de subsidie informatie het beste kunnen verkrijgen, bundelen en ontsluiten. Ook zoeken we steeds naar nieuwe invulling hoe we de klantreis door subsidieland voor zowel aanvragers als onze consultnats verder kunnen digitaliseren. Zo blijven we voorloper in de subsidieconsultancy en het meest digitale subsidie adviesbureau van Europa.

Een team van specialisten staat voor je klaar