Svs

Jaarlijks verstrekken provincies, gemeenten en waterschappen vele subsidies.

Het betreffen incidentele subsidies die eenmalig aangevraagd worden, maar ook jaarlijkse subsidies. Vaak zijn het bedrijven, stichtingen en verenigingen die een aanvraag doen. Per aanvraagperiode kan dit zorgen voor een enorme piekbelasting. Om nog maar niet te spreken over het gehele proces bij de verstrekkende organisatie. Van het inregelen van het aanvraagformulier, het controleren van de binnengekomen aanvragen, het beoordelen, het opmaken van de beschikkingsbrief tot het ondertekenen en communiceren.  We zien vaak organisaties tegen de grenzen van hun capaciteit aanlopen. Een centraal overzicht waarbij alle documentatie en communicatie zich op één plek bevindt kan hierbij helpen.

SubsidieVolgSysteem-UIT (SVS-UIT)

Met SVS-UIT krijg je grip op het totale proces van uitgaande subsidies. Het systeem geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte, lopende en vastgestelde subsidietrajecten en managementinformatie is met “één druk op de knop” beschikbaar.

SVS-UIT is flexibel in te richten en aan te passen aan de wensen van jouw organisatie zodat het aansluit op het gewenste proces. Gebruiksgemak en overzichtelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Hierbij maken we onder andere gebruik van slimme beslisbomen waardoor fouten voorkomen worden.

Daarnaast is het universeel te implementeren voor alle afdelingen en werkt het systeem met een uitgebreide rechten en rollen structuur. Medewerkers kunnen real-time managementinformatie verkrijgen en er zijn koppelmogelijkheden met andere systemen zoals zaak-en financiële systemen, SAP-systemen en autorisatiesystemen zoals DigiD en eHerkenning. Tevens worden alle documenten centraal en real-time opgeslagen zodat deze niet verloren gaan en is men minder kwetsbaar bij uitval van medewerkers.

Met SVS-UIT houd je overzicht over alle trajecten en bijbehorende administratieve verplichtingen met alle voordelen van dien en biedt het tegelijkertijd een betere service voor de burger. Benieuwd of het SubsidieVolgSysteem jouw organisatie kan helpen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan, waarin we je binnen één uur meenemen in de mogelijkheden en functionaliteiten van onze oplossingen. Deze demo kan zowel op locatie als digitaal worden gegeven, net waar jouw voorkeur ligt.

SVS uit

Ons team staat voor je klaar

Interessant voor jou

SVS-IN

SVS-IN geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte en lopende subsidies binnen jouw organisatie.

Subsidieloketten

Biedt inwoners, stichtingen, ondernemers en leden toegang tot het laatste subsidienieuws en actuele subsidieregelingen.

Subsidiedatabase

Met de subsidiedatabase kun je zelf op zoek naar welke subsidieregeling het beste bij je past.