Database

Subsidiedatabase

Als organisatie heb je bepaalde doelen die je graag wilt behalen en ambities die je wilt waarmaken. De doelen en ambities kunnen betrekking hebben op duurzaamheid, landbouw, gezondheid, veiligheid of een cultureel aspect. Voor de projecten die je voert om deze doelen te behalen maak je kosten, denk aan salaris, het inhuren van externe expertise, het inkopen van materialen of het huren van een locatie. 

Om je doelen te realiseren heb je geld nodig. Hiervoor zijn duizenden regionale, nationale en Europese subsidies beschikbaar. Maar welke subsidie is er voor welk project en wat zijn de voorwaarden en deadlines. Om hier inzicht in te krijgen hebben we de subsidiedatabase ontwikkeld. 

Met de subsidiedatabase weet je zeker dat jij dagelijks (wekelijks óf maandelijks) de voor jou relevante subsidie inzichten in je mailbox ontvangt en niks meer mist in de wereld van subsidies. Daarnaast vind je snel en eenvoudig welke subsidiemogelijkheden er zijn die aansluiten bij jouw project(en). Zodra je een geschikte subsidie hebt gevonden tref je alle relevante informatie aan van de regelingen. Denk hierbij aan aanvraagformulieren, deadlines, wetteksten, jurisprudentie en de contactgegevens van de subsidieverstrekker. Een team van ervaren researchers werkt dagelijks aan het updaten van de subsidiedatabase en zorgt dat we de grootste en meest uitgebreide subsidiedatabase van Nederland blijven.

Ontdek de subsidiedatabase

Ons team staat voor je klaar

Succesverhalen

Gemeente Almere

Verschillende gemeentes gebruiken de database al, waaronder de gemeente Almere. Ontdek hoe zij de subsidiedatabase ervaren.

Gemeente Apeldoorn

Verschillende gemeentes gebruiken de database al, waaronder de gemeente Apeldoorn. Ontdek hoe zij de subsidiedatabase ervaren.

Gemeente Aalten

Romie Wisselink werkt als subsidiecoördinator en is verantwoordelijk voor o.a. het in de gaten houden van relevante subsidies en het maken van quickscans.

Interessant voor jou

SVS-IN

SVS-IN geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte en lopende subsidies binnen jouw organisatie.

SVS-UIT

SVS-UIT ondersteunt aanvragers en behandelaren en voorziet ze in een aanvraag- en behandelingsportaal.

Loketten

Biedt inwoners, stichtingen, ondernemers en leden toegang tot het laatste subsidienieuws en actuele subsidieregelingen.