Help bij het inzichtelijk maken van subsidiemogelijkheden

Binnen je gemeente of brancheorganisatie zijn ondernemers, verenigingen en stichtingen altijd bezig met het ontplooien van nieuwe activiteiten. Een ondernemer is bezig met de ontwikkeling van een nieuw product, de voetbalclub wil hun accommodatie verduurzamen en een maatschappelijke stichting wil bijvoorbeeld een activiteiten gaan organiseren voor ouderen. Voor de kosten die gemaakt worden bij het ontwikkelen van deze activiteiten zijn organisaties op zoek naar subsidies. Voor veel van deze subsidies weten de meeste organisaties de weg wel te vinden of ze komen bij ons of ze zoeken een andere plek waar ze advies kunnen opvragen. Vaak kloppen ze ook aan bij de gemeente om te kijken welke lokale of provinciale subsidies er zijn. Je wilt deze organisaties natuurlijk zo goed mogelijk faciliteren. Echter kun je niet iedereen een financiële toezegging doen of persoonlijk helpen. Daar is simpelweg het budget en de capaciteit niet voor.

Subsidieloketten

Onze subsidieloketten geven inwoners, stichtingen, ondernemers en brancheverenigingen toegang tot het laatste subsidienieuws en de meest actuele subsidieregelingen. Het subsidieloket wordt geheel in de huisstijl van de gemeente op de gemeentelijke website geplaatst of in stijl van de brancheorganisatie. Hiermee kunnen ondernemers en vrijwilligers uit de gemeente of leden van de branchevereniging gratis zoeken in een database met duizenden regionale, landelijke en Europese subsidies, fiscale regelingen en fondsen. Zo vinden zij financiering voor hun activiteiten en leveren ze bijvoorbeeld een bijdrage aan de lokale en regionale economie en het behoud van sport en cultuur voor de gemeenschap.

Bezoekers van het subsidieloket zoeken kunnen filteren op thema’s, activiteiten, investeringen en gewenst subsidiebedrag en worden alle mogelijk passende subsidieregelingen getoond. De belangrijkste informatie over de gevonden regelingen, inclusief belangrijke gegevens die nodig zijn om zelf een aanvraag in te dienen worden weergegeven. De subsidieloketten worden dagelijks door ons onderhouden, zodat altijd de meest relevante en actuele informatie beschikbaar is. Dit zorgt voor een actieve, levendige gemeente of branchevereniging waarin betekenisvolle en initiatieven gerealiseerd worden door inwoners, ondernemers en verenigingen.

Ons team staat voor je klaar

Interessant voor jou

Subsidiedatabase

Met de subsidiedatabase kun je zelf op zoek naar welke subsidieregeling het beste bij je past.

SVS-IN

SVS-IN geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte en lopende subsidies binnen jouw organisatie.

SVS-UIT

SVS-UIT ondersteunt aanvragers en behandelaren en voorziet ze in een aanvraag- en behandelingsportaal.