Campo Print Logo

Productieproces verduurzamen

Campo Coprint richt zich op de bedrukking van grote hoeveelheden polyester, zoals dekbedden en gordijnen voor klanten in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Frankrijk.

Campo wil haar productieproces verduurzamen en heeft geïnvesteerd in twee digitale drukpersen, ter vervanging van een bestaande rolatiezeefdrukpers.

Aanvragen VEKI Subsidie

Gasloos drukken

Dankzij de VEKI subsidie is Campo in staat om op korte termijn af te stappen van de energieverslindende rotatiezeefdrukpers en in de toekomst 'gasloos' te gaan drukken.

Bovendien wordt er met het nieuwe proceswater bespaard, omdat er geen cilinders schoongespoeld hoeven te worden en gaat er bij het omstellen van batches geen papier meer verloren.

 

 

VEKI Subsidie Campo

Ondersteuning bij aanvragen VEKI-subsidie

Zonder de subsidie zou de terugverdientijd voor Campo echter meer dan 7 jaar zijn, waardoor het in economische zin geen verantwoorde investering zou zijn.

Vindsubsidies heeft Campo Coprint ondersteund bij het aanvragen van de VEKI-subsidie en daarvoor onder meer een berekening uitgevoerd voor de behaalde CO2-reductie.

 

 

Expertises & Regelingen

Energie Circulaire Economie Subsidie
Overheid
Ondernemers

Energie & Circulair

We staan voor een grote opgave. Circulaire economie als drijfveer voor nieuwe businessmodellen.

Urban Energy Subsidie
Ondernemers

VEKI

Subsidie voor milieuvriendelijke investeringen voor jouw bedrijf.

In de voetsporen van Drukkerij Campo Coprint treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen