Van Drie Group Logo

Volledige screening EIA resulteert in succesvolle subsidieaanvragen

Vindsubsidies heeft de investeringslijst gescreend op alle duurzame investeringen en bekeken of deze in aanmerking komen voor een fiscale regeling of subsidie.

Ekro is onderdeel van de Van Drie Groep, wereldmarktleider in kalfsvlees. Het bedrijf maakte voor de investeringen in de vernieuwbouw onder meer gebruik van de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Investeringslijst Investeringen

De uitdaging

Verduurzaming tijdens vernieuwbouw duurzame slachterij

Voor de vernieuwbouw van een duurzame en moderne slachterij moesten diverse investeringen worden gedaan.

Zowel in het pand als op het gebied van nieuwe machines en koelsystemen heeft het bedrijf gekozen voor energievriendelijke en duurzame bouwmaterialen en machines.

 

Duurzame Slachterij

De oplossing

Vinden van beschikbare subsidie voor realiseren duurzame slachterij

Vindsubsidies heeft de investeringslijst gescreend op alle duurzame investeringen en bekeken of deze in aanmerking komen voor een fiscale regeling of subsidie. Nadat deze zijn gepresenteerd aan Ekro, is er een keuze gemaakt en zijn de subsidies aangevraagd.

Vindsubsidies heeft het bedrijf ook begeleid bij de afwikkeling van de subsidies en verantwoording aan de subsidieverstrekker.

Optimale Benutting Innovatiesubsidies

Onze bijdrage

‘Trots op het behaalde eindresultaat’

“Vindsubsidies heeft met ons gekeken naar een optimale benutting van innovatiesubsidies en duurzaamheidssubsidies bij onze grootschalige vernieuwbouw.

Vindsubsidies heeft in het voortraject de subsidieverstrekker actief betrokken waardoor het proces goed is verlopen. Alle partijen kunnen trots zijn op het eindresultaat”, aldus Vincent Geven, manager operationele zaken Ekro.

Expertises & Regelingen

Energie Circulaire Economie Subsidie
Overheid
Ondernemers

Energie & Circulair

We staan voor een grote opgave. Circulaire economie als drijfveer voor nieuwe businessmodellen.

Eia Fiscaal Voordeel Energie
Ondernemers

EIA

Investeer in energiezuinige technieken of bedrijfsmiddelen en ontvang fiscaal voordeel via de EIA.

In de voetsporen van Ekro, VanDrieGroep treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen