Gemeente Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn

Adriaan Hellemans bevindt zich sinds 2006 al actief in het subsidielandschap en werkt tegenwoordig als strategisch subsidie adviseur bij provincie Apeldoorn. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het inventariseren en aanvragen van subsidies op provinciaal, nationaal en Europees gebied: “vaak komt iemand naar me toe met de vraag “zijn hier subsidies voor?”, dit kan bijvoorbeeld zijn voor het aanleggen van een weg. Ik ga vervolgens kijken welke mogelijkheden hiervoor zijn en werk dit verder uit” aldus Hellemans. Dit is dan ook waar de subsidiedatabase van pas komt. Hellemans maakt sinds 2007 al gebruik van de subsidiedatabase, dit doet hij samen met 4 andere collega’s: “toen ik bij de gemeente Apeldoorn begon hebben we gekeken welke subsidiedatabase overeenkwam met onze wensen. Ik werkte al jaren met de database van Vindsubsidies en was er al aan gewend, maar we wilden wel goed bekijken of deze nog steeds de juiste keuze voor ons was. Na het vergelijken van andere subsidiedatabases bleek dat die van Vindsubsidies tot op heden nog steeds het meest volledig is. Daarnaast is het de prijs waard, als je subsidie inventarisatie moet doen en je moet alles via Google opzoeken dat is tijdrovend. De database werkt een stuk efficiënter en heb je binnen de kortste keren terugverdient.”

Proefperiode subsidiedatabase aanvragen

Heb je interesse in de subsidiedatabase en wil je het graag proberen? Door het formulier hieronder in te vullen kan je eenvoudig een proefabonnement aanvragen. Je ontvangt vervolgens via de mail een link waarmee je een wachtwoord kan instellen en kan inloggen op de subsidiedatabase voor 5 dagen.

Ben je onder de indruk van de subsidiedatabase, maar nog niet helemaal overtuigd of wil je het eerst gezamenlijk met collega’s uitproberen? Wij denken graag met je mee om te kijken of een langere proefperiode met eventuele begeleiding geschikt is. Hiervoor kan je contact met ons opnemen via 088-2020 401.

Meer over de subsidiedatabase

Subsidiedatabase

Met de subsidiedatabase kun je zelf op zoek naar welke subsidieregeling het beste bij je past.

Gemeente Almere

Jan Kuit werkt als subsidiecoördinator voor de gemeente Almere. Hij is verantwoordelijk voor het vormen van projecten binnen de organisatie.

Gemeente Aalten

Romie Wisselink werkt als subsidiecoördinator en is verantwoordelijk voor o.a. het in de gaten houden van relevante subsidies en het maken van quickscans.