Almere 6245549 1280

Gemeente Almere

Jan Kuit werkt als subsidiecoördinator voor de gemeente Almere. Hij is verantwoordelijk voor het vormen van projecten binnen de verschillende plannen die leven binnen de organisatie. “Wat ik veel zie is dat er plannen en visies worden gevormd die lang niet altijd een concreet doel hebben en een start- en einddatum. Juist voor subsidies is dit heel belangrijk. Ik help de verschillende afdelingen om er een subsidiewaardig project van te maken. Collega’s komen dan ook bij met projectideeën, ik voer vervolgens een initiële screening uit voor de subsidiemogelijkheden.” aldus Kuit. De gemeente Almere maakt ondertussen al 6 jaar gebruik van de database. Door het gebruik van de database zijn zij in staat om een goed overzicht te krijgen van subsidies die voor hen interessant zijn. Daarnaast geeft Kuit aan “door de dagelijkse nieuwsbrief blijven we continu op de hoogte van wijzigingen in het subsidielandschap en specifieke regelingen. Hierdoor kunnen we snel acteren en optimaliseren we onze subsidie-inkomsten.”

Proefperiode subsidiedatabase aanvragen

Heb je interesse in de subsidiedatabase en wil je het graag proberen? Door het formulier hieronder in te vullen kan je eenvoudig een proefabonnement aanvragen. Je ontvangt vervolgens via de mail een link waarmee je een wachtwoord kan instellen en kan inloggen op de subsidiedatabase voor 5 dagen.

Ben je onder de indruk van de subsidiedatabase, maar nog niet helemaal overtuigd of wil je het eerst gezamenlijk met collega’s uitproberen? Wij denken graag met je mee om te kijken of een langere proefperiode met eventuele begeleiding geschikt is. Hiervoor kan je contact met ons opnemen via 088-2020 401.

Meer over de subsidiedatabase

Subsidiedatabase

Met de subsidiedatabase kun je zelf op zoek naar welke subsidieregeling het beste bij je past.

Gemeente Aalten

Romie Wisselink werkt als subsidiecoördinator en is verantwoordelijk voor o.a. het in de gaten houden van relevante subsidies en het maken van quickscans.

Gemeente Apeldoorn

Adriaan Hellemans bevindt zich sinds 2006 al actief in het subsidielandschap en werkt tegenwoordig als strategisch subsidie adviseur bij provincie Apeldoorn.