Gemeente Aalten

Gemeente Aalten

Romie Wisselink werkt sinds een jaar als subsidiecoördinator bij de gemeente Aalten. Hier is zij verantwoordelijk voor het in de gaten houden van relevante subsidies, het bijhouden van de subsidieadministratie, collega’s helpen herinneren aan deadlines en het maken van quickscans voor nieuwe projecten.

Om dit efficiënt in te richten maakt zij gebruik van de subsidiedatabase van Vindsubsidies. Door het gebruik van de subsidiedatabase kan zij de mogelijkheden voor een project gemakkelijk vinden en ontvangt zij wekelijks een nieuwsbrief met wijzigingen die relevant zijn voor de gemeente Aalten. “Het werken met de subsidiedatabase heeft mijn werk makkelijker gemaakt. Het is mijn eerste bron voor subsidies en regelingen.” aldus Wisselink. De Bekostigingsregeling opvang ontheemden Oekraïne (BOOO) is een mooi voorbeeld waarbij de subsidiedatabase een succes is geweest voor de gemeente Aalten. “Ik heb mijn collega’s kunnen attenderen op de BOOO, deze hebben we vervolgens succesvol aangevraagd en beschikt. Ik zou de database dan ook aanbevelen bij andere gemeenten. Alle informatie over relevante regelingen op één plek hebben heeft zeker een meerwaarde.”

Proefperiode subsidiedatabase aanvragen

Heb je interesse in de subsidiedatabase en wil je het graag proberen? Door het formulier hieronder in te vullen kan je eenvoudig een proefabonnement aanvragen. Je ontvangt vervolgens via de mail een link waarmee je een wachtwoord kan instellen en kan inloggen op de subsidiedatabase voor 5 dagen.

Ben je onder de indruk van de subsidiedatabase, maar nog niet helemaal overtuigd of wil je het eerst gezamenlijk met collega’s uitproberen? Wij denken graag met je mee om te kijken of een langere proefperiode met eventuele begeleiding geschikt is. Hiervoor kan je contact met ons opnemen via 088-2020 401.

Meer over de subsidiedatabase

Subsidiedatabase

Met de subsidiedatabase kun je zelf op zoek naar welke subsidieregeling het beste bij je past.

Gemeente Almere

Jan Kuit werkt als subsidiecoördinator voor de gemeente Almere. Hij is verantwoordelijk voor het vormen van projecten binnen de organisatie.

Gemeente Apeldoorn

Adriaan Hellemans bevindt zich sinds 2006 al actief in het subsidielandschap en werkt tegenwoordig als strategisch subsidie adviseur bij provincie Apeldoorn.