Ontwerp Zonder Titel (5)

De meest uitgebreide subsidiedatabase van Nederland

Met de database Vindsubsidies.nl beschikken wij over de grootste en meest uitgebreide subsidiedatabase van Nederland. Daarmee houden 18 researchers je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws in de wereld van subsidies.

De site maakt mogelijk om zelf te zoeken naar subsidiemogelijkheden of je word gewaarschuwd als er nieuwe subsidiekansen zijn voor jouw project. Bovendien tref je alle relevante informatie aan van de regelingen. Denk hierbij aan aanvraagformulieren, wetteksten, jurisprudentie en de contactgegevens van de subsidieverstrekker.

Subsidies Adviesbureau Vindsubsidies

Onze expertise inschakelen

Onze specialisten gaan direct met je wensen aan de slag. Voor onze medewerkers is het subsidielandschap gesneden koek. Hierdoor hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden en bespaar je een hoop tijd.

Vergroot je subsidiekansen

Ons team van deskundige researchers en adviseurs nemen de zoektocht naar subsidiemogelijkheden met alle plezier van je over. Dat scheelt tijd en vergroot jouw subsidiekansen. Je ontvangt van ons een helder screeningsrapport met een uitgebreide omschrijving van jouw mogelijkheden.

Laat scoringskansen in kaart brengen

Indien gewenst adviseren wij je over de scoringskans van elke subsidieregeling en helpen wij bij het indienen van jouw subsidieaanvraag.

Anderen bekeken ook:

MG 5619
Overheid
Onderwijs
Ondernemers
Onderzoek

Subsidies aanvragen

Zelf aanvragen of je aanvraag laten schrijven? Wij helpen je verder.

MG 5578
Ondernemers
Overheid
Onderwijs
Onderzoek

Screening

Altijd alle subsidies en fiscale regelingen op een rij, zodat je geen externe financiering misloopt.