Svs

Subsidievolgsysteem

Vindsubsidies breidt haar digitale portfolio verder uit. Met de samenwerking met Subsidievolgsysteem.nl (SVS) bieden we onze klanten een perfect aansluitend digitaal platform. Van subsidie kansen signaleren, vinden en inzien met de database naar een volledig subsidiemanagement systeem door het subsidievolgsysteem. 

Aanvullend krijg je met het volgsysteem (Subsidievolgsysteem.nl) grip op alle subsidieprocessen in je organisatie. Het SubsidieVolgSysteem is een uniek en gebruiksvriendelijk webbased SaaS subsidiemanagementsysteem, waarmee jouw organisatie grip krijgt op het totale proces voor al jouw inkomende én uitgaande subsidies. Het geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte, lopende en vastgestelde subsidietrajecten, of het nu gaat om inkomende of uitgaande subsidies. Hiermee spelen we in op de behoeften van de gebruikers van onze systemen, aanvragers en behandelaren. Met het SubsidieVolgSysteem kunnen organisaties nog klantgerichter, rechtmatiger en doelmatiger gaan werken. 

Op korte termijn zal er een integratie tussen beide systemen plaatsvinden waardoor je in één proces gevonden regelingen kunt bijhouden en managen.

Database

Grootste subsidiedatabase van NL!

Met de bestaande subsidiedatabase (Vindsubsidies.nl) weet je zeker dat je niks meer mist in de wereld van subsidies. Je kunt er snel en eenvoudig ontdekken welke subsidiemogelijkheden er zijn die aansluiten bij jouw project(en). Zodra je een geschikte subsidie hebt gevonden tref je alle relevante informatie aan van de regelingen. Denk hierbij aan openstellingen, deadlines, budgetten, wetteksten, jurisprudentie en de contactgegevens van de subsidieverstrekker. Het is daarnaast mogelijk om updates te krijgen van de voor jou rele+vante subsidies, welke subsidies dit moeten zijn en met welke frequentie bepaal je zelf.

Demo

Bekijk hieronder een korte demo van beide producten.

Subsidievolgsysteem
Subsidiedatabase

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Ontdek de voordelen zelf en haal het maximale uit jouw projecten. Heb je vragen, wil je een demo of andere informatie neem dan contact met ons op, via onderstaande formulier of bel 088 2020401.

Houd spam tegen