Nieuwe deadlines MIT 2023 bekend gemaakt

Net als in eerdere jaren zal ook in 2023 het welbekende MIT-programma opengaan. Deze maand hebben de verschillende landsdelen en het landelijke loket hun openstellingen bekendgemaakt. Het programma richt zich sinds enkele jaren op de kennis- en innovatieagenda's van de Missies voor de toekomst. Projecten die kans willen maken op subsidiëring moeten bijdragen aan één van de 25 missies.

De twee populairste regelingen, de MIT Haalbaarheid en MIT R&D, zijn wederom van de partij. De MIT Haalbaarheid gaat open op 4 april en sluit op 12 september. Echter, het is algemeen bekend dat door de populariteit en het first come first serve beoordelingsprincipe alleen projecten kans maken die op 4 april ingediend worden. Bij de MIT R&D, waar projecten kwalitatief beoordeeld worden, kan men indienen van 6 juni tot en met 12 september 17:00 uur. Het indienmoment is hierbij niet van belang.

Net als vorig jaar zal er dit jaar voor de tweede keer een openstelling zijn van de MIT R&D specifiek gericht op AI-projecten. Binnen de MIT R&D AI wordt er gefocust op projecten die de generieke ontwikkeling van AI bevorderen door de inzet van 'machine learning', waaronder 'supervised learning' (gesuperviseerd leren), 'unsupervised learning' (ongesuperviseerd leren) en 'reinforcement learning' (bekrachtigingsleren). Hiervoor is er alleen een landelijke openstelling van 14 maart tot en met 5 mei 17:00 uur.

Wil je hulp bij het aanvragen van de MIT? Bel naar 088 202 0400 of laat je gegevens achter via de knop hieronder.

 

Gepubliceerd op 23-02-2023