Auke Ten Bokum

Divisiemanager digitale diensten

Auke ten Bokum

Auke is in 2012 bij Vindsubsidies gestart als subsidieadviseur. Met zijn technische affiniteit en organiserend vermogen heeft hij veel van onze klanten kunnen ondersteunen bij het inrichten van hun subsidieproces. Daarna heeft hij een centrale rol gespeeld bij de verdere professionalisering en groei van Vindsubsidies. Eerst als teamleider van een breed WBSO-team en daarna als commercieel manager.

In de rol als commercieel manager heeft hij een reorganisatie geleid waarbij de focus meer op inhoudelijke kennis werd gelegd. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het besluit om de commerciële medewerkers, zowel binnendienst als buitendienst, in de groeiende consultancyteams onder te brengen.

Voorliefde voor procesoptimalisatie

Zijn brede kennis van de organisatie en voorliefde voor procesoptimalisatie heeft hij daarna ingezet voor diverse interne projecten, waaronder de implementatie van een volledig nieuw, bedrijfsoverstijgend, CRM systeem. Daarnaast zet hij zijn leiderschapskwaliteiten in om samen met het volledige databaseteam te zorgen dat relevante subsidie-informatie op het juiste moment bij de goede mensen terecht komt. In dat kader wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe, moderne database en de bijbehorende positionering van deze dienst.

Auke heeft Business Administration gestudeerd aan de Universiteit Twente (Msc. in 2011) en heeft zijn opleiding de afgelopen jaren aangevuld met diverse (management)trainingen.

Auke Ten Bokum

Contact opnemen met Auke

Ik help je graag verder op weg om grenzen te verleggen.
Hiervoor kun je mij bereiken via: