Heb je een WBSO vragenbrief ontvangen en herken jij je in één of meerdere van de onderstaande punten?

Dan ben je niet de enige. Wij weten uit ervaring dat het beantwoorden van WBSO vragenbrieven een tijdrovende klus is waarvoor specifieke technische kennis en schrijfvaardigheden zijn vereist.

1A

Je hebt een WBSO vragenbrief ontvangen van de RVO

en dat had je niet verwacht.

2A

Je bent bang dat je de subsidie misloopt

en daarmee ook belangrijke inkomsten.

3A

Je hebt onvoldoende tijd of kennis

Want de vragenbrief moet binnen 2 weken worden afgehandeld.

4A

Je zoekt hulp bij het beantwoorden van de vragenbrief

en zoekt daarom naar een betrouwbare partij met track-record.

Wbso Subsidie Zelf Aanvragen

Review door onze WBSO-specialisten is kosteloos

Onze ervaren WBSO-consultants kunnen met een korte gratis review van de aanvraag en vragenbrief een inschatting maken van je kansen op een positieve afloop. Ook adviseren zij hoe je de vragen het beste kunt beantwoorden. Dit advies kost je niets.

Wat kunnen wij je beloven?

  • Gratis review van je WBSO vragenbrief en je aanvraag
  • Advies over de beste aanpak om je vragenbrief te beantwoorden
  • Eerlijke afspraken over een eventueel vervolgtraject waarin we jou ontlasten en zorgen dat de vragenbrief volgens de eisen van de RVO wordt beantwoord waardoor jij de subsidie in de wacht sleept!

Hoe werkt het?

In vier stappen weten waar jouw organisatie recht op heeft

Cursor Hand 1

Stap 1

Neem contact met ons op per telefoon of e-mail

Check Double 1

Stap 2

Wij bekijken kosteloos jouw vragenbrief

Business Deal Handshake 1

Stap 3

We geven advies hoe je de vragenbrief kunt beantwoorden

Business Climb Top

Stap 4

Aantrekkelijke voorwaarden wanneer je de beantwoording door ons laat doen

It Subsidies Overijssel

VERHAAL UIT DE PRAKTIJK

Gemene deler zorgt voor optimale WBSO-oplossing bij Nerds & Company

De innovativiteit van veel IT-bedrijven zit in kleinere projecten. Het aanvragen van subsidie voor een project van geringe omvang is vaak niet rendabel, of is zelfs onmogelijk. Ook Nerds & Company liep hier in het verleden tegen aan.

Vindsubsidies vond de oplossing in het vinden van een gemene deler binnen de afzonderlijke projecten en innovatieve ontwikkelingen. Hierdoor heeft Nerds & Company de WBSO optimaal kunnen benutten en een groot subsidiebedrag binnengehaald.

Tim Klein Robbenhaar van Nerds & Company over de samenwerking met Vindsubsidies: ,,Vindsubsidies begrijpt mijn onderneming en type klanten goed. De consultants dachten buiten de kaders. Juist om voor ons het meeste uit deze kaders te kunnen halen.’’

Fresh Apple Wbso Subsidie

VERHAAL UIT DE PRAKTIJK

Er is meer dan WBSO voor Fresh Apple

WBSO is vaak de eerste subsidie waar bedrijven aan denken en gebruik van maken wanneer zij investeren in R&D. Maar er zijn natuurlijk veel meer aantrekkelijke subsidies en fiscale regelingen waarvan je als bedrijf kunt profiteren.

Dat ondervond ook Fresh Apple, die na de WBSO samen met Vindsubsidies succesvol de regeling MKB Innovatie Stimulering (MIT) Haalbaarheid en MIT R&D aan heeft gevraagd. Als IT-bedrijf vraagt Fresh Apple subsidie aan voor innovatieve ontwikkeling die het bedrijf zelf uitvoert maar ook voor projecten van klanten, die Fresh Apple met de subsidie kunnen betalen.

Twilmij Wbso Subsidie

VERHAAL UIT DE PRAKTIJK

WBSO-tool biedt IFF en Twilmij live inzicht in projectstatussen

Inzicht in de status van alle WBSO-projecten voor optimaal projectmanagement. Dat wil iedere innovatieve ondernemer. Daarom hebben wij voor onze klanten de online administratietool Grant Manager ontwikkeld.

Reden voor International Flavors & Fragrances (IFF), wereldwijde producent van geur- en smaakstoffen en Twilmij B.V., producent van premixen en melkvervangers voor de diervoederindustrie om voor Vindsubsidies te kiezen.

Hun R&D-medewerkers houden zelf online alle kosten en uren van de WBSO-projecten bij. De projectmanagers beschikken zo altijd over de actuele status van de lopende projecten. Zij kunnen deze in één oogopslag inzien op een overzichtelijk dashboard en komen zo nooit meer voor onaangename verrassingen te staan.

Deze bedrijven zijn blij met deze optimale controle over alle WBSO-projecten zonder dat dit extra tijd of geld kost.