Subsidie aanvragen door Vindsubsidies

Wij helpen je grenzen te verleggen

Voor onze medewerkers is het subsidielandschap gesneden koek. Hierdoor hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden en bespaar je een hoop tijd. 

Om je goed op weg te helpen, vragen wij je om onderstaand contactformulier in te vullen. Eén van onze medewerkers belt je dan binnen enkele minuten om samen met jou direct het startpunt én de stip op de horizon te bepalen. 

Ervaring
Wij schrijven al meer dan dertig jaar aanvragen voor subsidies en fiscale regelingen, op elk niveau: van regionaal tot Europees, en voor elk type organisatie, bedrijf, project of investering. We weten hoe je een kansrijke aanvraag schrijft, aan welke regels je moet voldoen en zorgen ervoor dat je de aanvraag op tijd en compleet indient. Ook checken we of je misschien meerdere aanvragen voor hetzelfde project kunt indienen. En moet je de aanvraag indienen in een andere taal, bijvoorbeeld voor een Europese subsidie? Geen probleem, ook dit kunnen we voor je regelen!

Samenwerking
Investeren en projecten uitvoeren doe je vaak niet alleen. Wanneer er samenwerkingspartners in het spel zijn, spelen deze ook een rol bij het aanvragen van subsidie. Het opzetten en juridisch vastleggen van samenwerkingsverbanden kunnen wij begeleiden. Zo is het consortium gevormd op het moment van aanvragen en staat deze op papier, inclusief de gemaakte afspraken. Dit verhoogt de kans op succes van je project en het binnenhalen van de subsidie!

Wil je persoonlijk advies
of heb je vragen?

Laten we samen onze grenzen blijven verleggen. Om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt, zitten wij voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 


 

Commercieel manager Auke ten Bokum helpt je graag verder om de mogelijkheden voor jou te bespreken

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij