Met de SLIM regeling financier je opleidingsprojecten en praktijkleerplaatsen.

Mkb-bedrijven kunnen via SLIM subsidie aanvragen om een bedrijfsschool op te richten, loopbaanadviezen voor hun werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers up to date te houden.

 

De SLIM-regeling (Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen) is nieuwe subsidiemogelijkheid voor scholing in het mkb.

4 subsidieonderdelen op het gebied van opleiding en scholing

De SLIM subsidie kent vier subsidieonderdelen op het gebied van opleiding en ontwikkeltrajecten binnen mkb-bedrijven, waaronder het opzetten en implementeren van opleidings- en ontwikkelplannen en het aanbieden van praktijkleerplaatsen.

Subsidiebijdrage SLIM

Voor aanvragen van individuele bedrijven is de maximale subsidie € 24.999. Voor samenwerkingsprojecten is de maximale subsidiehoogte € 500.000.

Het geld kan worden ingezet om een leerrijke werkomgeving in een bedrijf te versterken, maar ook om werknemers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt een beroepsopleiding op maat te laten doen. Ook kunnen ondernemers subsidie krijgen voor medewerkers die tijdens hun werk een (deel van een) mbo-opleiding willen volgen. De SLIM-regeling vergoedt namelijk een deel van de kosten van een derde leerwegtraject.


Meer weten over een SLIM subsidie?

Vul onderstaand formulier in en je wordt direct verder geholpen door één van onze medewerkers.Consultant Jan Baake helpt je graag verder

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij