Draag je graag een steentje bij aan een duurzame samenleving? Verdien je investering voor een belangrijk deel terug met de SDE+

Ga je hernieuwbare energie produceren? Dan kun je subsidie aanvragen op basis van de hoeveelheid energie je investering oplevert. Zo verdien jij je investering in bijvoorbeeld zonnepanelen terug en draag je meteen bij aan een duurzame samenleving.

Draag bij aan een duurzame samenleving. 
De subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) heeft in 2018 € 6 miljard beschikbaar voor hernieuwbare energietechnieken. Er zijn twee openstellingen per jaar. Wij vertellen je graag wanneer dat is. Het subsidiebedrag wordt per productiecategorie bepaald en is jaarlijks variabel, gekoppeld aan de relevante energieprijs op de markt en enkele andere factoren.

Investeer in energieproductie
Iedereen die investeert in de productie van energie via zon, wind, geothermie, water en biomassa kan gebruik maken van de SDE+.

Het succesvol aanvragen van de SDE+ is geen eenvoudige opgave
Je moet aan allerlei voorwaarden voldoen, waaronder vergunningen en een exploitatieberekening. Daarnaast opent de SDE+ in fases waarbij de vergoeding per fase toeneemt. De kans dat dat het budget opraakt neemt per fase toe. Het bepalen van het juiste moment om subsidie aan te vragen, vereist daarom ook kennis van het verloop van de regeling. Wij hebben deze kennis in huis en helpen je graag verder.

Meer weten?

Vul onderstaand onderstaand formulier in en je wordt direct verder geholpen door één van onze medewerkers.


 

Consultant Daan Evers helpt je graag verder

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

naar boven

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij