Subsidies voor het onderwijs

Ic School 24Px 25+ jaar ervaring
Multiple 11 2 Meer dan 90 specialisten
Analytics Graph Bar Wij halen het maximale eruit!
anoek

Heb jij als onderwijsinstelling alle subsidies in beeld?

Periodiek komen er nieuwe subsidies bij die interessant zijn voor onderwijsinstellingen; voor onderwijs en educatie, maar ook voor bijvoorbeeld de gebouwen waarin wordt lesgegeven. Heeft de onderwijsinstelling waar jij werkzaam bent ze allemaal in beeld? De overheid stimuleert projecten met verschillende subsidieregelingen en fondsen waar een onderwijsinstellingen gebruik van kan maken. Onderstaand een aantal thema's waarvoor de overheid aandacht heeft:

  • Onderwijsvernieuwing, denk hierbij aan de aansluiting onderwijs op de arbeidsmarkt, de (vergrote) aandacht voor leven lang ontwikkelen, de doorstroom van het voortgezet onderwijs naar het middelbaar beroepsonderwijs en van het middelbaar beroepsonderwijs naar het hoger onderwijs en docentprofessionalisering.

  • Aandacht voor kwetsbare doelgroepen, denk hierbij aan personen die geen startkwalificatie hebben of leerlingen die door bijvoorbeeld corona achterstanden hebben opgelopen.

  • Onderzoek en ontwikkeling. Inzichten uit de wetenschap en innovatie helpen scholen om zich te ontwikkelen. Bijvoorbeeld om hun onderwijs te verrijken of een verbetercultuur te creëren binnen de school. Verschillende subsidieverstrekkers ondersteunen hierbij door onderzoek en onderwijs nauw met elkaar te verbinden en door innovaties aan te jagen.

  • Verduurzaming van gebouwen. De onderwijssector biedt nog veel kansen voor verduurzaming. Het is een uitdaging voor veel bestaande onderwijsbestuurders om hun panden te renoveren naar frisse en toekomstbestendige gebouwen. Omwille daarvan zijn subsidieregelingen in het leven geroepen.

  • Internationalisering. De wereld wordt kleiner en absolute grenzen vervagen. Door kennis te maken met andere landen en mensen uit verschillende culturen leren kinderen veel over de ander en zichzelf. Dit geeft leerlingen een streepje voor in onze internationale samenleving. Voor internationalisering zijn diverse subsidieregelingen beschikbaar.
Database

Screen je organisatie of projecten op kansrijke regelingen 

We screenen je organisatie of projecten op kansrijke regelingen en zetten deze helder onder elkaar in een rapport. Daarna gaan we gedetailleerder bespreken waarvan je gebruik zou kunnen en willen maken. Voor onze klanten screenen we doorlopend.

Onze relatiebeheerders nemen regelmatig contact op om actuele projecten en plannen te bespreken. Zij bekijken vervolgens met een specialistische consultant of er mogelijkheden zijn en koppelen deze direct terug. Wanneer je geen klant bent, maar graag eenmalig een subsidiescreening wilt laten uitvoeren voor je onderneming, organisatie, project of investering kan dit natuurlijk ook!

 

Houd spam tegen

Nieuwsgierig geworden?

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Houd spam tegen

Diensten Team Onderwijs Vindsubsidies:

MG 5643
Overheid
Onderwijs

Kwartiermaker

Een kwartiermaker werkt in opdracht van een organisatie in (meestal) de publieke sector.

MG 5578
Ondernemers
Overheid
Onderwijs

Screening

Altijd alle subsidies en fiscale regelingen op een rij, zodat je geen externe financiering misloopt.

MG 5619
Overheid
Onderwijs
Ondernemers

Subsidies aanvragen

Zelf aanvragen of je aanvraag laten schrijven? Wij helpen je verder.

MG 6912
Overheid
Onderwijs
Ondernemers

Projectmanagement

Voor een optimaal projectbeheer en strenge deadlinebewaking zorgen wij dat er niks kan misgaan.

Onze specialisten staan voor je klaar

Niet gevonden wat je zocht?

Vind Subsidies Onderwijs
Onderwijs

Leven lang ontwikkelen

Door de coronacrisis zijn er veel regelingen voor scholing en ontwikkeling bijgekomen.

Regionaal Investeringsfonds MBO
Onderwijs

Regionaal Investeringsfonds MBO

Voor goede aansluiting tussen beroepsonderwijs en de arbeidsmarkt.

Subsidietrainingdienstensubsidies
Onderwijs

MBO 2030 denkkader

De kwaliteit van het middelbaarberoepsonderwijs (mbo) staat de komende jaren voor een grote uitdaging.

MG 6912
Overheid
Onderwijs
Ondernemers

Projectmanagement

Voor een optimaal projectbeheer en strenge deadlinebewaking zorgen wij dat er niks kan misgaan.