Subsidie voor je startup

Subsidie voor startups

Je zoekt als startup naar mogelijkheden om je bedrijf tot een succes te maken. Er bestaan verschillende subsidies en financieringsprogramma's die jou kunnen helpen om de markt te veroveren.

In samenwerking met 

Maak kennis met enkele voorbeelden

WBSO: ook voor startups

Via de Wet bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) mag je als startup tot 40% van de loon- en investeringskosten van R&D-projecten in mindering brengen op de af te dragen loonbelasting.

SPGPrints vroeg ook WBSO aan

SPGPrints is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van textiel-, etiket- en industriële drukmarkten. Als totale leverancier van systeemoplossingen bieden wij een productportfolio aan die in het buitenland assortiment van rotatiescherm- en digitale druksystemen omvat. Het innovatieve SPGPrints maakt al jaren succesvol gebruik van de WBSO.

Subsidie voor start-ups en hooginnovatieve projecten vanuit de MIT en Eurostars

De regeling Mkb Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) en het Europese Eurostars leveren bijdragen van enkele tienduizenden tot honderdduizenden euro’s voor innovaties van start-ups en gevestigde bedrijven. Vindsubsidies ondersteunde onder meer de volgende projecten: de ontwikkeling van een augment reality app, een self-care methode ter voorkoming van vroeggeboorten, een sponsor app en een nieuwe modulaire afvalwerkingsmachine. Benieuwd naar andere succesverhalen?

Investeringsvoordeel voor nieuwe ondernemingen

Wanneer je investeert in energie- en milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen heb je recht op belasting voordeel via bijvoorbeeld de Energie Investeringsaftrek (EIA) en de Milieu Investeringsaftrek (MIA)

Cor Brookhuis, Plantmanager bij Europastry

“Om in de visie op te nemen de duurzaamste bakkerij te zijn, is een stap. Dit ook echt te doen en financieel aantrekkelijker maken, is de volgende. Deze stap hebben we met Vindsubsidies kunnen maken, waarbij de interne focus volledig blijft liggen op de kwaliteit van het interne proces.”

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en je wordt direct verder geholpen door één van onze medewerkers.


 

Consultant Job Heitkamp helpt je graag verder

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij