Zone College Subsidie Logo

Het Zone College kampt net als meer agrarische opleidingen met een teruglopend aantal studenten.

Samen met verschillende partners voert Zone College het project Educating People for the Future of Smart Agri Business uit. Vindsubsidies heeft ondersteund bij het aanvragen van subsidie voor dit project vanuit het Regionaal Investeringsfonds mbo (RIF). Het project heeft ruim € 1 miljoen ontvangen.

De uitdaging:

Een betere aansluiting van het agrarisch onderwijs op de arbeidsmarkt Het aantal studenten aan het Zone College neemt sinds 2011 sterk af. Dit vormt een probleem in de agrosector in Oost-Nederland, waar juist een groot tekort is aan mbo-geschoold personeel.

 

Agrarisch Onderwijs Subsidie

De oplossing

Investering in de agrarische opleiding en samenwerking

Met de RIF- subsidie kan Zone College haar agrarisch onderwijs de komende jaren een boost geven en de kloof tussen onderwijs en arbeidsmarkt op verschillende manieren dichten. Het Zone College werkt daarvoor samen met een groot aantal samenwerkingspartners: waaronder Abeos (voorheen AB Oost), ForFarmers, Aeres Hogeschool, Lely Center Zelhem, Maatschap Scholten Linde, Maatschap Bruns, Gebr. Poppink Reutum en Countus Accountants + Adviseurs.

Investeren Subsidie Onderwijs

De rol van Vindsubsidies

Onze onderwijsspecialisten hebben samen met Zone College de RIF-aanvraag opgesteld.

Uiteraard zijn daarbij ook de verschillende samenwerkingspartners betrokken.

 

 

 

Betrokken expertises

Onderwijs Arbeidsmarkt Subsidies
Onderwijs

Onderwijs & Arbeidsmarkt

Vind subsidies voor aansluiten van onderwijs en scholing van personeel.

Net als het Zone College subsidie aanvragen voor samenwerking of onderwijsverbetering?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg