Van Keulen Interieurbouw Logo

Door intensief contact weet Van Keulen het onderste uit de subsidiekan te halen

Van Keulen Interieurbouw produceert en levert al meer dan een halve eeuw hoogwaardige interieuroplossingen voor elke locatie. Van winkelinrichting tot projectinrichting, en van horeca-inrichting tot supermarktinrichting.

Wbso Duurzame Investeringen

De uitdaging

Met subsidies vooruitgang, duurzaamheid en innovatie ondersteunen

Van Keulen is een innovatieve, duurzame en maatschappelijk actieve onderneming. De inzet van subsidies is wenselijk om alle ingezette ontwikkelingen en activiteiten op een zo hoog mogelijk niveau uit te kunnen blijven voeren.

Het bedrijf maakt daarom met ondersteuning van Vindsubsidies gebruik van meerdere subsidies en fiscale regelingen waaronder de WBSO voor de materiaal- en loonkosten van R&D-projecten, de Energieregeling Overijssel en de EIA voor duurzame investeringen en de Subsidieregeling Praktijkleren voor de scholing van medewerkers.

Hoogwaardige Interieuroplossingen Subsidie

Onze bijdrage

De samenwerking tussen Van Keulen Interieurbouw en Vindsubsidies

De sleutel voor de succesvolle manier waarop Van Keulen subsidies inzet, ligt volgens Vindsubsidies-accountmanager Martin Vaarhorst in het intensieve contact tussen Van Keulen en Vindsubsidies. ,,Van Keulen houdt ons voortdurend op de hoogte van nieuwe projecten en investeringen. Daardoor kunnen wij meteen schakelen wanneer er actuele subsidies zijn die hiermee matchen. Ze staan open voor onze input en kennis, waardoor wij in staat zijn voor Van Keulen het onderste uit de kan te halen.’’

Volgens Rene Hollegien van Van Keulen toont het bedrijf aan ''hoe subsidies een ondernemer ondersteunen om beslissingen te maken die betrekking hebben op de volle breedte van de organisatie''.

Regelingen benut

Wbso Subsidie Regeling
Ondernemers

WBSO

WBSO vergoedt deels de kosten van S&O-projecten voor ondernemers die zich bezighouden met innovatie.

Eia Fiscaal Voordeel Energie
Ondernemers

EIA

Investeer in energiezuinige technieken of bedrijfsmiddelen en ontvang fiscaal voordeel via de EIA.

Wil jij in de voetsporen van Van Keulen Interieurbouw treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen