Tmsi Logo

Vindsubsidies heeft TMSi ondersteund bij de projectvoorbereiding en het vormen van het internationale consortium.

Twente Medical Systems International (TMSi) ontwikkelt samen met de Technische Universiteit Eindhoven en de Franse partners Centre National De La Recherche Scientifique en La Hospital Amiens-Picardie een selfcareapparaat om het risico op vroeggeboorte te verminderen.
Het project heeft van de Europese Commissie een subsidie ontvangen vanuit Eurostars.

Vindsubsidies heeft TMSi ondersteund bij de projectvoorbereiding en het vormen van het internationale consortium. Samen met de partners is gewerkt aan de subsidieaanvraag. Daarnaast is er intensief contact geweest met projectbegeleiders van de Europese Commissie en begeleiden onze adviseurs TMSi bij de uitvoering van het subsidieproject en de projectadministratie.

In de voetsporen van TSMi treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen