Oost Nl Gebouw

Abonnee van de database na een succesvolle proefperiode

Oost NL is de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de provincies Overijssel en Gelderland versterkt Oost NL de regionale economie. Na een succesvolle proefperiode van 3 maanden heeft Oost NL zich aangesloten als lid van de database Vindsubsidies.nl.

Met de database hebben medewerkers van Oost NL voortaan toegang tot relevante subsidie-informatie over duizenden subsidieregelingen en (Europese) programma's. Zij vinden in de database niet alleen alle actuele informatie met betrekking tot een regeling, maar ook links naar relevante contactgegevens van subsidieverstrekkers, wetteksten, subsidievoorwaarden en aanvraagformulieren. 

Acht proefpersonen drie maanden in een pilot
Om overtuigd te raken van de toegevoegde waarde koos Oost NL voor een proefperiode. Acht proefpersonen zijn drie maanden meegenomen in het pilotproject, bestaande uit een digitale demonstratie, een aantal opdrachten om de engagement van de gebruikers te verhogen, een Q&A sessie en een afsluitende enquête.

Na de proefperiode is Oost NL overgegaan tot het afsluiten van een abonnement. Welkom Oost NL!

Interesse in deze manier van onboarden bij Vindsubsidies.nl? Neem dan contact met ons op!

Onze databaseproducten

Laptop Smartphone Desk Behang 2048X1536 16853 26
Overheid
Ondernemers
Onderwijs

Vindsubsidies.nl

Met de database profiteer je van het totaaloverzicht aan actuele subsidie informatie en updates.

Subsidie Loket Vindsubsidies
Overheid

Subsidieloketten

Een digitaal en actueel subsidieloket voor jouw gemeente of brancheorganisatie.