Olympus College

Het Olympusgebied is een gebied in Arnhem waar diverse partijen zijn gevestigd.

Het Olympus College (school voor voortgezet onderwijs) is er gevestigd en ook hebben Decathlon, Formupgrade (innovatief beweegcentrum) en diverse sportverenigingen een locatie op en rondom het Olympusgebied.

Provincie Gelderland Olympus Gebied

De uitdaging

Voorbeeldfunctie binnen provincie Gelderland

Gezamenlijk hebben deze samenwerkende gebiedspartijen de ambitie uitgesproken om het Olympusgebied te ontwikkelen tot een parkachtige omgeving met een daarbij behorende uitstraling en sportieve-, maatschappelijke en economische aantrekkingskracht.

De partijen ambiëren hiermee een voorbeeldfunctie te vervullen voor andere (samenwerkende) partijen en gebieden in de provincie Gelderland.

Procesbegeleider Subsidies

De rol van Vindsubsidies

Het Olympusgebied als stimulans tot meer beweging

Team Publieke Sector van Vindsubsidies heeft in de rol van procesbegeleider samen met de gebiedspartners een meerjarig implementatieplan opgesteld. Uitgangspunt hierbij is het Olympusgebied te ontwikkelen tot een sportieve buitenruimte dat de inwoners en bezoekers van Arnhem aanzet en stimuleert om te bewegen en te sporten.

Vindsubsidies heeft door het voeren van verschillende gesprekken met de gebiedspartners en het organiseren van een aantal bijeenkomsten voor stakeholders een helder implementatieplan opgesteld. De gezamenlijke belangen staan hierin centraal. Met het implementatieplan kunnen de gebiedspartners aan de slag met de verdere ontwikkeling van het Olympusgebied.

In de voetsporen van Olympus College treden?

Wij ondersteunen innovatieve bedrijven bij het vinden en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Verlaag zo de kosten van je innovatieproject of duurzame investering.

Nieuwsgierig hoe subsidies jou verder kunnen helpen?
Wij praten je bij.

We helpen je om subsidieprojecten zo succesvol en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor kun je gebruikmaken van oplossingen om zelfstandig aan de slag te gaan of expertise en kennis inschakelen van onze consultants voor maximaal resultaat.

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400.  

Volg ons ook op: 

/media/j3ydyg1p/twitter-icon.svg  /media/ammnkxsl/facebook-icon.svg  /media/3mgove53/linkedin-icon.svg

Houd spam tegen