Voor een tiental innovatieprojecten werd voor het IT-bedrijf een aanzienlijke subsidiebijdrage voor loon- en materiaalkosten gevonden.

Nerds & Company is een jong bedrijf met zeer vernieuwende ideeën en projecten. Het softwarebedrijf combineert techniek en creativiteit en werkt voor grote opdrachtgevers zoals Asito en Vredestein.

De uitdaging: subsidie voor meerdere kleine innovatieprojecten
Jasper Ipskamp, IT-consultant van Vindsubsidies, merkt dat vooral IT-bedrijven vaak meerdere kleinere projecten uitvoeren, die op zich zelf te klein zijn voor een subsidie. Hierdoor kunnen zij bijvoorbeeld geen gebruik maken van de WBSO, terwijl zij wel investeren in innovatie en ontwikkeling. Voor het innovatieve softwarebedrijf Nerds & Company werd een oplossing bedacht.

De oplossing: zoeken naar gemene deler in projecten
,,De oplossing is dat we de verschillende kleinere innovatieve ontwikkelingen niet afzonderlijk benaderen, maar zoeken naar de gemene deler’’, aldus Ipskamp. Het bleek een succesvolle aanpak. Het bedrijf ontving een aanzienlijke subsidiebijdrage voor loon- en materiaalkosten van een tiental projecten.

De rol van Vindsubsidies: vinden gemene deler projecten en het aanvragen van de subsidie
Het complexe type aanvraag dat bij ‘gecombineerde’ projecten hoort, staat volgens Ipskamp in contrast met het bijhouden van de subsidieadministratie, die veel eenvoudiger wordt. 

Over Vindsubsidies:
Tim Klein Robbenhaar van Nerds & Company over de samenwerking met Vindsubsidies: ,,Vindsubsidies begrijpt mijn onderneming en type klanten goed. De consultants dachten buiten de kaders. Juist om voor ons het meeste uit deze kaders te kunnen halen. De samenwerking liep vanaf moment één erg prettig. Daarnaast werd ik, na het nodige doorvragen, compleet ontzorgd in de uitvoering.’’

 

Database.png

In de voetsporen van Nerds & Company treden?

Met Vindsubsidies ben je op weg naar een scorende subsidieaanvraag en een helder, overzichtelijk subsidietraject. Naar groei en naar innovatie.

Bel ons:
088-2020400

Mail ons: 
info@vindsubsidies.nl

naar boven

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij